måndag 18 februari 2019

Tips på bra spa

Låt kropp och sinnen koppla av i det japanska badet på Yasuragi. Vårt bad har både varma källor inne och ute. Låt söndagen bli en vilodag. Kom till oss redan kl. Fråga den främsta spådamen.


Våra andliga vägledare ser det som sin uppgift att hjälpa till!

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Ge bort en oförglömlig present! Ett ställe att relaxa och hämta energi på runt nyår. Sverige, övriga norden eller Baltikum. Brigitta: I Estland finns det flera billiga och bra spa.


Jag har varit på Piriita Topspa och Viimsi. Bägge ligger några kilometer. Och på åtta av dem kan du dessutom antingen fira nyår, eller få en härligt start på en fortsatt festlig kväll!

Miljön bär inspiration från tropiska regnskogar och de fyra sinnliga elementen luft, el jord och vatten. Det första som möter dig är en dimridå över en varm pool. Stationerna på spa -äventyret utgörs bland annat av turkiskt hamambad och behandling med mineralrik marockansk lera. Vi är några tjejer som fått för oss att åka på SPA i Polen. Tanken är att flyga från Skavsta, så Warszawa, Gdansk eller Krakow är städerna vi tänker oss.


Var i Krakow i höstas, så helst vill vi nog testa några av de andra två. Nån som har tips på bra SPA -hotell? Planerar du att åka på weekend till Gdansk i Polen?


Ta reda på vilken service som finns tillgänglig efter inköpet. Kolla vilken sorts pumpar som badet har och om det finns reservdelar att få tag på. En betongplatta är det bästa underlaget.


Om man vill bygga in det som familjen Lundqvist har gjort på bilderna, får man använda sin fantasi, men svårt är det inte. Finns det nå bra restauranger, barer uteställen man inte får missa? Sen har vi bestämt att vi självklart ska gå på spa , är det. Såna där små kontorsbus ni vet. Nästa vecka har jag jouren vilket innebär att jag kommer först till kontoret varje dag.


Ett härligt sätt att fira nyår. Stockholm har många bra spa.

Lyx, bra behandlingar, fest, avslappning eller hotellspa. Fokus är träning, behandlingar och att rycka upp en vintertrött kropp. Hitta rätt med hjälp av vår guide. Däremellan njuter jag av traditionell storstadslyx som att besöka restauranger som jag har fått tips om, gå på konstutställningar, och shoppa – också det ett prisvärt ­Warszawanöje. Spa och Warszawa är en bra kombo om man vill spalyxa till budgetpris.


Här hittar du tips på bra ljudböcker att lyssna på. Välj bland tusentals olika titlar i flera kategorier och börja lyssna direkt. Om guiden till spa i Malmö. Guidens syfte är att hjälpa dig hitta bra spa i Malmö och den uppdateras löpande.


Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden så fixar vi det. Har du besökt något spa som omnämns i guiden? Under januari och februari är det lågsäsong och kan vara ganska kallt.


Högsäsong och dyrare under september och oktober. Missa inte: Att känna dig som en äkta New Yorker. Central Park, hyr en lägenhet (till exempel på Airbnb) i stället för hotell. Vi tycker det är bra att bo centralt så man har gångavstånd till de flesta sevärdheterna och Rom är en väldigt gåvänlig stad. Nedan hittar du tips på hotell och tips på hotell nära olika sevärdheter som exempelvis Colosseum och Spanska Trappan.


Svenska Spahotell är en förening för svenska högkvalitativa anläggningar med spaverksamhet. För medlemskap i föreningen krävs att man uppfyller samtliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg