fredag 8 februari 2019

Hitta nya vänner app

Vi känner alla någon gång behovet av att träffa nya vänner. Flytt till ny sta singel när alla andra är i en relation, först i kompisgänget att få barn – anledningarna kan vara många. GoFrendly är appen för dig som vill hitta nya vänner.


Upplev en roligare vardag med nya vänner ! Matchas med nya vänner , skicka meddelanden och hitta aktiviteter i din närhet.

Installera bara appen och bjud in dina vänner att dela sin platsinformation. Du kan välja dina vänner från dina kontakter eller genom att ange deras e-postadresser, telefonnummer eller AirDrop. Vi rekommenderar dig som använder HittaNyaVänner. Den november stänger vi denna webbversion för att helt övergå till vår APP - där du enkelt kan chatta med nya vänner likt Messenger.


Vänskap är viktig för alla men behovet kan se ut på olika sätt. Det har aldrig varit lättare att träffa människor. Du kommer snart att upptäcka att många andra i ditt område letar efter den som är special precis som du är.

Undrar aldrig var dina vänner är, om de är förlorade, fast i trafiken, eller helt enkelt för sent. Det är ett lättanvänt vän locator och folk hitta app ! Om du inte nyligen har börjat med någon ny aktivitet eller börjat röra dig i andra kretsar, är det svårt att träffa nya människor. Av en slump träffades vi i det här letandet. Tinder för vänner ” – ny app sammanför folk med samma intressen.


Har du svårt att hitta nya vänner som delar dina intressen? Har dina nuvarande vänner tråkiga intressen? Då kan den nya appen Panion vara något för dig. Malin arbetar också som personlig assistent och har märkt att personer med funktionsnedsättning ibland kan ha svårt att hitta nya vänner : – Ja, jag vill en göra en app som gör det lätt-tillgängligt att kunna träffa nya kompisar eller kanske hitta kärleken i livet. Något sådant hittade hon dock inte, så när hon mötte Claudia Gård som upplevt samma sak, beslutade de sig för att starta en egen mötesplats.


Idén till Gofrendly, en app där kvinnor kan hitta nya tjejkompisar, var född. Hitta någon som upplevt samma sak. Vi kände att vi får väl bygga det här själva då.


Hur träffar man nya vänner i vuxen ålder? Den frågar ställer sig många. Att skaffa nya vänner som liten är däremot enkelt.

Allt du behöver göra är att fråga om någon vill följa med och leka. Som vuxna har vi istället format oss ett liv med vanor, intressen och erfarenheter. Apple har till exempel sin egen app , men den är inte till någon hjälp om du vill veta var en familjemedlem eller vän med Android håller hus. Jag är en trevlig kille som har flyttat till Nyköping, jag söker nya vänner.


Har sambo så jag söker endast vänskap. Söker vänner för att ta en fika på stan, promenader, prata om allt mellan himmel och jor träningskompisar, gå ut. Det går även bra att höras via snap.


Här är sätt att skaffa nya vänner som vuxen: 1. Vi har bloggar, forum, chattrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg