måndag 18 februari 2019

Låskolvskontakt

Användningsområde: Solid låskolvskontakter används för att indikera låst- respektive olåst dörr. Rekommenderas för branddörrskontroll, larm, kontroll av nödutrymningsdörrar och t. Mikrobrytare och låskolvskontakt. Här finner ni samlad information om mikrobrytare och låskolvskontakt till våra olika tillhållarlås.


Information om låsen som respektive mikrobrytare monteras i finns under egen rubrik.

Monteras i slutbleckets kåpa. Nu finns produkten i kundvagnen. Välj minst artiklar för att jämföra Jämför artiklar Jämför artiklar keyboard_arrow_up artiklar hittades. Elslutbleck 910M med låskolvskontakt. Passar till låskolvskontakt 878.


Lagret gäller endast i webshopen. Privat Företag Inga varor i.

GÖTHES INDUSTRIBESLAG AB. Handla LÅSKOLVSKONTAKT 8till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Låskolvskontakt till slutbleck för indikering av låst eller öppen dörr. Kan eftermonteras i dörrens slutbleck för att sedan kopplas till ett larm eller.


Låskompaniet en butik på nätet med ett stort utbud av lås och säkerhetsprodukter. Alltid till kampanjpriser. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Finns med och utan låskolvskontakt med växlande funktion.


LK- kan sedan kopplas till ett passersystem, larm m. LK- passar till standard slutbleck och kan enkelt eftermonteras i slutblecket. Det finns i två modeller, LK-2A och LK-01A. Klicka för större bild. Slutbleck låskolvskontakt.


Tillgänglig som restorder. Varje parti kan utrustas med sparkskyd dörrstängare, elslutbleck, magnetkontakt, låskolvskontakt , motor- och mikrolås från fabrik.

Sidoljusen kan levereras med utrymme för eldragning, yta för kortläsare samt in- och utvändig sparkplåt. Entrépartier med elutrustning bör utrustas med skärmtak eller liknande. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Montageplåt för apparater ABB XLP och OFAX. Kem-tekniska artiklar, smörjmedel, lim, latexfog, silikon.


ASSA elslutbleck skall alltid anslutas till likspänning. Detta görs för att skydda styrande elektronik t. Nedan kan du få förklaringar på de vanligaste termerna och begreppen som rör dörrar och beslagning. Hög slag- och skaksäkerhet. Kan erhållas med mikrobrytare med maximal bryteffekt 2A.


Vridfall i brons och låshus i zinklegering. Rättvänd funktion (låst i strömlöst läge). Med inbyggd låskolvskontakt. A, inbyggd skyddsdiod och polfri anslutning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg