måndag 18 februari 2019

Raggningstips

Det var hela listan – raggningstips som hjälper dig att ta första steget på krogen, festen eller kanske i mataffären. För vem vet var kärleken väntar? Och du, många av dem funkar lika bra på första dejten om ni springer på varandra på nätet, och inte IRL. Tro oss, detta vill du inte missa.


Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta.

QX hetaste raggningstips ! Var din plan när helgen startade att du skulle gå hem tillsammans med någon, men sen blev det inte som du tänkt dig? Upp på hästen igen, vi hjälper med de bästa Gör och Gör inte när du ska ragga. Detta blir ännu ett inlägg inspirerat av en annans blogginlägg!


Det är väldigt bra tips, speciellt för killar som helt enkelt inte vet hur man ska göra, fast jag skulle vilja komplettera det med mina egna tankar. Agneta Sjödin bjuder på sina bästa raggningstips. I dag är Agneta singel men har så klart erfarenhet av raggande män.

Var nykter är ett av hennes bästa råd. Ibland är hon på fest. Som här hos Micael Bindefeld. Bästa raggningstips : Mitt bästa är ”vet du var McDonalds ligger? De finns ju överallt och då börjar folk förklara.


Då får du kontakt och kan fortsätta ställa fler frågor om vad personen gör och så vidare. Det handlar bara om att öppna upp samtalet. Tips till den som är ute efter en sommarflört. Petri, 28: Vem dras man mest till? De som skriver att nätdejting är kul eller de som inte tror på nätdejting?


Att visa att man är negativ, bitter. Guiden till Stockholms nattliv för en mognare publik uppdateras löpande. Kom gärna med tips om du vet någon riktigt bra nattklubb som passar äldre i. Snart vaknar uteserveringarna till liv för säsongen.


Dejtingappen Happn har därför sammanställt raggningstips för dig som längtar efter en vårflört.

Raggningstips - bli bättre på att ragga! Innehöll ” raggningstips ” I den, på kapitel åtta, fanns nämligen en guide med rubriken: ”Vad du ska göra för att ha chans på en rysk tjej”. Bland annat stod det: ”Eftersom ryska kvinnor är vackra, vill många män bara ligga med dem … rådet till er är att behandla kvinnan framför er med värdighet”. Längtar du efter närhet men har svårt att närma dig någon? Aftonbladet drog ut på stan för att hitta bästa.


Måns Zelmerlöws hemliga kärleksknep. För att charma sin nya flamma var han beredd att gå långt. I förra veckan var jag med om en lite kul grej. Stannade och tankade på en mack i Jönköping på morgonen.


När jag precis är klar och ska gå in och betala.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg