torsdag 14 februari 2019

Julie wagner psykolog

Mindler är en av sveriges största uppdragsgivare för psykologer med över 1psykologer. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Jag är ackrediterad av Region Skåne. Vad det innebär kan du läsa mer om under fliken Rehabgarantin. Du kan söka psykologkontakt av många anledningar. Det kan handla om att du känner dig osäker i vissa situationer, att du har problem i nära relationer eller på arbetet.


Du kan ringa mig eller skicka ett meddelande med hjälp av formuläret nedan.

Uppdragsförfrågan Du måste vara inloggad för att kunna skapa och skicka uppdragsförfrågningar. Klicka här för att logga in. Psykolog Lun Sverige Sjukhus och hälsovård. Besök julie wagners fullständiga profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Julies kontakter.


Hit kommer du som har en lättare till medelsvår depression, ångest eller stress. Julie har angett jobb i sin profil. Vi psykologer har ett särskilt stort ansvar att förvalta det förtroende det innebär, när någon berättar om övergrepp. Vi vet att inte alla psykologer lever upp till detta ansvar. Tre av oss är ackrediterade för behandling inom rehabgarantin och har avtal för längre psykodynamisk behandling (PDT) under högkostnadsskyddet, vilket innebär att du kan komma till oss på remiss från din vårdcentral om du är över år gammal.


Som psykolog är jag utbildad inom flera olika metoder: kognitiv beteendeterapi, affektfokuserad terapi och psykodynamisk terapi. Jag liknar dessa metoder med verktyg i en verktygslåda. Jag kommer rekommendera den behandlingsmetod som enligt forskning har bäst effekt när det gäller problematiken i fråga. Anita Mederyd PTP- psykolog. Hilda-Sofia Norgren Leg.


Fanny Capuozzo PTP- psykolog. Amanda Svedström PTP- psykolog. Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Norrköping.


Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder.

Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 2TKR. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader.


Vi är av Socialstyrelsen legitimerade psykologer och legitimerade psykoterapeuter med olika inriktningar och metoder. Mottagningen ligger på Swedenborgsgatan i hjärtat av Södermalm – nära bussar, T-bana och pendeltåg. Vi är idag medarbetare ( psykologer och psykoterapeuter) som arbetar tillsammans i centrala Östersund. Vi erbjuder: Psykoterapi, parterapi, neuropsykologisk utredning, handledning, utbildning och metodutveckling.


Som psykolog hos oss kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter, både självständigt samt som team- psykolog. Arbetet innebär neuropsykologisk och personlighetsmässig utredning, bedömning och diagnostik. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse Tjänsterna avser tre tillsvidareanställningar samt två vikariat. Gennem terapi kan du udvikle din evne til at håndtere vanskelige tanker og følelser, så de styrer mindre, og du får mere energi til det du ønsker og værdsætter i dit liv.


Min behandling bygger primært på evidensbaserede nyere kognitive metoder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg