onsdag 20 februari 2019

Hur pussas man

Sök bland foton, listor och bilder från din skoltid! Angående hur man pussas så är det väldigt valfritt, så att säga. Puta med läpparna och trycka går fint.


När du väl är där och slappnar av kommer allt att gå av sig självt. Slappna av, känn efter och följ med. Det kommer att kännas naturligt.

Diskutera frågan vidare här! Varje vecka dras en finalist. Sen hur mycket man vill följa och tro på dessa eviga, ganska oklara, temadagar får man såklart välja själv.


Men vad vet vi egentligen om pussar? Vad händer i kroppen när man pussas egentligen? När man kysser någon så aktiveras 1muskler i kroppen. Du som är sugen på kyssar och hångel, men osäker på hur det går till - här får du veta allt! Ofta börjar kyssarna med några lätta pussar.


Om det känns ovant att pussas och kyssas kan du börja med att smaka försiktigt på den andres mun.

Med det menar jag att du ska läsa av och känna in stämningen. Om du tar ett initiativ i själva kyssen (stoppar in tungan exempelvis), så känn efter hur hon regerar på det, hur hon svarar, låt er ledas av varandra. En bra kyss är först och främst ett bra samspel.


This feature is not available right now. Please try again later. En kyss är när du rör dina läppar och tunga mot en annan persons läppar och tunga. Hångel brukar man säga då två personer kysser varandra, pussas och kramas – på samma gång. rn Anty och panelen förklarar hur man pussas och berättar om sina egna pusshistorier. Fernando pussades första gången i en garderob och Karin har inte fått sin första puss än.


Tror min mamma fick rådet av BVC en gång i tiden, att man inte skulle pussa bebisar på munnen för att man kunde smitta dom (infektioner sprids ju oftast innan sjukdomen bryter ut och främst då via saliv). Större barn bär ju oftast på mycket virus så pussas man på munnen ökar ju risken att hela familjen insjuknar. Men det är inte alls hur det känns med en främling.


Innan man tvingar ett barn att pussa en främling eller släkting är det smart att fråga om barnet känner sig bekväm med det. Antal gånger man pussas varierar. I Belgien, Holland och Schweiz pussas man gånger, medan Portugal, Spanien och Egypten stannar vid gånger och Chile och Argentina gång.


I Frankrike är det till pussar beroende på vilken region man befinner sig i. Det finns ingen lag på hur man hånglar ofta kommer det naturligt och det är bäst så. Men för nybörjare kommer här några tips att tänka på.

Gå någonstans där ni inte blir störda eller stirrande på. Vad är bättre än att föregå med gott exempel för sitt barn? Skäms inte över att be vuxna att lämna ditt barn ifred och inte försöka övertala det. I dessa sammanhang ska du alltid respektera och prioritera ditt barns önskningar över vuxnas. En förälders förmåga att etablera hälsosamma gränser är nyckeln.


Både schimpanser och bonoboer gör det, men inte lika frekvent och mycket som vi människor. Vet du inte vad du själv tycker är bästa sättet, är prova sig fram lösningen på det med. De jag kysst ändrar lite teknik efter hur jag själv kysser också, så jag har varit med om att man kan förbättra hans teknik genom att göra annorlunda själv utan att säga nåt. Viktor Sander i Dejting. Du gillar henne, hon verkar gilla dig.


Hur man inleder en kyss. Antingen har du fantiserat om att kyssa henne ända sedan ni. Forskare på University of Bristol uppger i en avhandling att man har lyckat åstadkomma kvantumteleportation mellan två stycken chip, något som man ska vara först med i världen att åstadkomma.


Det innebär att man har lyckats skicka information från ett chip till ett annat utan att dessa är fysiskt eller elektroniskt kopplade till varandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg