onsdag 13 februari 2019

Nakenbad västerås

Vart kan man bada naken i. Holmens nakenbad är ett officiellt bad. Badplatsen ägs och drivs av Västerås Stad. Det finns båtförbindelse från ett färjeläge i närheten av centralstationen.


Avgiftsbelagda P-platser finns vid färjeläget. Har du tips på ett nakenbad du besöker?

Kontakta oss med mer information om platsen, har du bara ett namn så räcker det också men är självklart glada för så mycket information du vill dela med dig av. Mälaren i närheten av Ängsö slott. Kör gamla Etill Kungsåra kyrka och sväng söderut mot Ängsö. Här vill vi gärna ha er hjälp, så om ni har information om något nakenbad (officiellt, inofficiellt, känt eller okänt) som inte nämns på denna sajt, alternativt tilläggsinformation till ett nakenbad som beskrivs, så får ni mer än gärna maila denna info till oss.


Om vi bedömer informationen som korrekt och bra så publicerar vi den. Tag med egen fika (finns inget att köpa) och kom - alla naturister är välkomna. Parkera vid p platsen norr om campingen gå norr ut sedan rakt över åkern på stigen, eller parkera vid campingen och följ den fina stigen längs med vattnet. Oxelösund Västra Kovik.


Efter en längre tids debatt är det nu klart att badplatsen mellan Framnäs och Öster Mälarstrand i Västerås blir ett nakenbad.

Lövnäs naturiststrand. Naken­klipporna i Ängsö. Havsbadet intill Tallparken. StockholÅgesta nakenbad. Traditionell plats för tillfälliga sex­kontakter för homo- och heterosexuella.


Jag är en ung tjej som gillar att tillfredsställa med munnen och kan vara nöjd så. Gärna knästående i din hall, vi kommer överens om en tid och sen går jag. Hej är intresserad av att hittat bra nakenbad i närheten av Västerås och undrar om det finns några bra alternativ. Denna grupp är till för nakenbad och nakenhet och den positiva kulturen som finns däromkring. Vi hjälper varandra att hitta likasinnade och platser där vi kan slappna av.


En positiv anda med hjälpsam kultur är något vi eftersträvar. Avfart från E med skylt Ängsö. Parkeringen ligger till höger om vägen (dold infart). Från vänstra (sydvästra) hörnet på parkeringen går en stig mot stranden. Du kan vara både aktiv och passiv med killar men aktiv med tjejer.


Tänkte att det skulle vara fritt från sådana för det står så fint att det är ett officiellt nakenbad där detta inte tolereras. Nästa gång det skall tas ett kvällsdopp blir det på vanligt bad med badbrallor eller på privat brygga. Aldrig mer nakenbad i alla fall.

Kjell Ternström, den stugägare i Sundsvall som tagit strid mot ett nytt nakenbad , bor granne med Sundsvalls nya naturiststrand. Han har drivit frågan i rätten med argumentet att taxeringsvärdet på hans hus minskar på grund av badet och att det kan vara skadligt för hans barnarn att se de nakna människorna. Finns ju ett i västerås ett spa,,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg