torsdag 28 februari 2019

Skyddssele tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Ger dig maximal säkerhet och komfort! Med kraftig D-ring i rygg samt bröstinfästning med textilloopar, justerbara benremslås och snabblås över bröstet. Förbered dig för både fritid och arbete oavsett väder! Arbetskläder, arbetsskor och skyddsutrustning tillsammans med vardagskläder och skor för en. Rep mm Standard EN 353-2.


Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten. Skyddssele blir därför specifikt vid fasadrenovering något som kan rädda många liv. För att väl kunna använda sin skyddssele bör de som arbetar på hög höjd gå igenom ett antal olika kurser som behandlar olika aspekter av var selen kan användas samt vilken utrustning som tillkommer beroende på vilken form av arbete som utförs.


Varuhuset för arbetsplatsutrustning - med års erfarenhet. Vi är specialister på allt kring fallskyd och från vårt huvudlager i Stockholm distribuerar vi ett omfattande sortiment av fallskydd. Fallskydd på hög nivå! Om inte allmänt fallskydd kan ordnas skall personligt fallskydd användas vid arbete av ett djup. Konstruktion och de justerbara axelbanden ger en god anpassning till användaren avseende storlek och komfort.


De patenterade förankringsöglorna sitter i midjehöjd för att linan skall vara ur vägen så mycket som möjligt och ge användaren fritt arbetsfält. Kom ihåg att tiden inte bara innefattar till exempel ett särskilt arbete på ett tak , utan alla arbeten som behöver utföras där. När personlig fallskyddsutrustning används är det viktigt att utrustningen är anpassad för arbetet och arbetstagaren samt en hållbar infästnings­punkt finns som uppfyller gällande krav. Vår ambition är att skapa bättre byggnader med miljö och design i blickfånget!


Så här underhåller du ditt tak. Här får du bra tips om takunderhåll och viktiga punkter som kan förlänga livslängden på ditt tak. Mycket snö på marken betyder ofta mycket snö på taket. Då gäller det att vara uppmärksam.


Skyddssele tak

För dels kan belastningen av snö bli så stor att taket tar skada, dels kan vatten tränga in vid avloppsluftare, takkupor och andra installationer. Dessutom är risken för ras överhängande. Vi tillhandahåller konceptlösningar för säkerheten på er arbetsplats och utöver det erbjuder vi även utbildningar. Kontakta oss för fallskyddsteknik! Livlinekrok används för att förankra livlinan vid tillfälliga arbeten på tak.


Livlinekrokar används i stället för nockräcke när taklutningen är mindre än 1:(grader). Till mindre hus kan det räcka med st livlinefästen. Vi erbjuder ett omfattande sortiment och lager av fallskyddssele för säkert och effektivt arbete på hög höjd. Köp snabbt och enkelt online eller i vår.


Skyddssele tak

Miller - Med uppdrag att rädda liv Som världens ledande tillverkare av fallskyddsutrustning har Bacou-Dalloz i över femtio år lett utvecklingen genom att ta. Ställning eller lift kan placeras vid eller strax under takfoten. Ett flexibelt arbetsplan som kan flyttas uppåt och nedåt samt i sidled längs taket efter hand som arbetet fortskrider är en ergonomisk och säkerhetsmässig förutsättning vid läggning av stora takytor. För att skydda takarbetare mot fallolyckor används skyddssele.


Arbetsmiljölagen är tydlig gällande användning av fallskydd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg