tisdag 12 februari 2019

Kan man ta graviditetstest när som helst

Nätets bästa priser på godkända självtester. Handla idag med fri frakt! Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online! Drogtest, clamydiatests,m.


Köp till bra priser köp Online! Så om du exempelvis väntar din mens den 15:e i månaden kan du testa så tidigt som den 10:e.

Ta hjälp av vårt användbara beräkningsverktyg ” När du ska testa” för att ta reda på när du kan testa med Clearblue Early Detection graviditetstest – som ger dig resultat tidigare än alla andra test. När kan man tidigast ta ett graviditetstest ? Idag finns det graviditetstester av varianten ”testa tidigt” graviditetstest , dvs att testet indikerar redan dagar före förväntad mens. Kort efter att befruktningen har ägt rum börjar produktionen av graviditetshormonet hCG ( som är en förkortning av Humant Choriogonadotropin). Misstänker du att du är gravid så bör du ta ett graviditetstest.


Många vill göra ett gravtest så tidigt som bara möjligt. Gör du testet för tidigt så finns det dock en risk för att testet visar ett felaktigt resultat. Vänta till mensen uteblivit innan du gör ett graviditetstest.

De flesta kvinnor som försöker bli gravida vill veta det så fort som möjligt, och just när man försöker bli gravid är det många som har svårt med tålamodet. Så när kan man börja testa med graviditetstest ? Utebliven mens men negativa graviditetstester ? Allt du behöver veta om att göra ett tidigt graviditetstest. Prova vårt beräkningsverktyg ” När du ska testa”. Generellt kan man säga att chansen för att se ett positivt resultat på graviditetstesten är större ju tätare på den förväntade menstruationsdagen man testar, eller om den dagen redan har passerats. Morgonurin är visserligen bäst, eftersom mängden gravidhormon är som mest koncentrerad på morgonen, men de flesta test som finns på marknaden kan man använda när som helst på dygnet.


När får man veta resultatet? Nu är det så att jag försökt förstå men inte får någon klarhet i när man kan ta ett graviditetstest. Säkrare ju längre du väntar, men jag kollade när min mens var ca 3-dagar sen) Jag har lärt mig att ju mer man tänker på det- desto svårare blir det, så försök att bara leva som vanligt. När man använder gravtest i hemmet finns det tre primära misstag kvinnor gör. Du kan bli överväldigad eller bedrövad när du försöker ta reda på om du är gravid så tidigt som möjligt.


Men ifall du ger dig an att göra testet tätt inpå att du tror du har blivit gravid finns det flera fallgropar att gå i. Du kan testa när som helst under dygnet från och med den dag som du förväntar din. CG-koncentrationen är som högst. Om testet visar ett svagt positivt resultat rekommenderas att testa igen efter ett par dagar. Så gott som alla tester visar ett säkert svar samma dag som mensen skulle ha kommit.


Om du inte vet när mensen ska komma kan du lita på ett graviditetstest tre veckor efter ett oskyddat slidsamlag, eller ett försök till befruktning.

Kan man göra ett grav test när som helst ? Om du tar det tidigt KAN det visa negativt även. Läs mer om när man ska ta ett graviditetstest här. Ska jag använda morgonurin när jag testar? Ett graviditetstest kan tas alla tidpunkter under kvinnans cykel, och under hela dygnet.


Att graviditetstestet blir positivt beror helt och hållet på mängden HCG i kvinnans urin, som graviditetstestet kan avläsa. Med andra ord får jag mens vilken dag som helst ELLER så är. När man kan göra testet beror på vilket test du väljer.


En generell regel är att det går att testa från första dagen som mensen skulle kommit, men det finns dock vissa tester som kan ge ett extra tidigt resultat. Det finns speciella grav. Du kan bli illamående och till och med kräkas mellan graviditetens andra och åttonde vecka.


Detta går oftast över kring den sextonde veckan. Rent teoretiskt kan man få gravidsymtom när ett högkänsligt graviditetstest kan visa positivt, det vill säga som tidigast från ungefär tio dagar före utebliven mens, säger Kristina Gemzell Danielsson. Men det är jättestora variationer på när man känner något och vad man känner – och många känner ingenting alls. Våra ägglosningstest har en säkerhet på och samma känslighet som graviditetstesten.


Därmed är våra billiga tester väldigt säkra, och perfekta för dig som vill bli gravid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg