tisdag 19 februari 2019

Hjälp med hundrastning

Då kan hundrastning vara ett alternativ. För priser och övrig information kontakta din lokala hundrastare. Se under Våra distrikt eller Våra hundrastare i menyn! Diplomerad hundvakt som tar hand om din hund när du behöver extra hjälp Hundrastning med aktivitetspromenader enligt eget utvecklat och framgångsrika WALK koncept med fotografering och musikvideo med din hund i huvudrollen samt inackordering på helger.


Erbjuder också att ta hand om din hund på nätterna alla dagar i veckan. Det är mycket uppskattat av både mig och vovven!

Det har varit enkelt och tryggt och Anton har varit mycket flexibel när jag behövt akut hjälp ! Behöver hjälp 3-4dagar i v. En italiensk mastiff ca kilo år gammal och en mopsblandning år gammal på ca kilo. Om du söker efter en hundvakt eller hundrastare kan du enkelt be om hjälp här. Välj ”Gör en förfrågan i menyn, och sedan hundvakt som kategori.


Du beskriver vilken typ av hundvaktshjälp du behöver, när du behöver hjälp och vad du kan tänka dig att betala hundvakten. Jag driver rastningen tillsammans med hundrastarna Niklas, Mia och Ing-Marie. Vi rastar hundar som bor i Örebro från Mosås i söder och Lillån i norr.

Hitta den perfekta hundvakten i ditt område. Ansvarsförsäkring, veterinärjour och support är inkluderat. Vid önskemål kan jag även aktivera hunden t. Er hund kommer alltid hållas kopplad. Ni kan välja mellan månadsabonnemang eller någon enstaka gång.


Det finns begränsat antal platser för månadsabonnemang. Hitta trygg och noga utvald hundpassning Välj trygg och pålitlig hundpassning nära dig. Vi ser till att alla våra hundpasare är noga utvalda, betygsatta av andra. Välkommen hit till Fartfyllda Tassar, som du kan ta hjälp av, då du är i behov av hundrastning i Skövde. Sök dagmatte lokalt i Stockholm - Stockholm - staden mellan broarna.


Välkommen till Forsanders Änglar, när du vill ha hjälp med hundrastning i Kristiansta Sölvesborg eller Hässleholm. Tack vare våra tjänster slipper du att stressa hem för att rasta din hund. Låt i stället våra erfarna och kunniga medarbetare hjälpa dig med detta. Hej vi är en familj som behöver hjälp med hundrastning av vår hund en bichon havanais, vi bor i Friluftstaden när Ribersborgsstranden. Din hund slipper vara borta från sitt hem där den är trygg och du slipper stressa iväg på lunchen.


Känns allt bra så bokar vi in hundrastning och fyller i vårt avtal. Vi kommer till ert hem och tar ut er hund på en promenad efter era önskemål. Efter promenaden lämnas hunden tillbaka i ert hem, självklart torkar vi av tassar vid dåligt väder.

Vi kan även hälla upp nytt vatten och ge mat om så önskas. Anlita våra professionella hundvakter nära dig för din hund. Vi erbjuder hundrastning , hundpassning - både dag och över natten.


Hundrastning I Karlstads kommun finns lokala ordningsföreskrifter som beskriver vilka regler som gäller för hundar och hundägare i Karlstad. Du ska till exempel ha hunden kopplad på offentlig plats och plocka upp hundbajs. Hundrastning Att vara hundägare innebär ett ansvar såväl gentemot hunden som mot medmänniskor.


Lagen om tillsyn över hundar och katter lägger hela ansvaret på hundägaren för allt vad hunden kan orsaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg