torsdag 11 april 2019

Thailändska fruar

Men visst har folk åsikter, generellt. Många tror att män väljer thailändska fruar för att de ska vara till lags, men sådan är inte jag. Jag gillar typiskt kvinnliga sysslor som att tvätta och städa, säger Kenneth. Men hur hittar man kvinnor som är fru -material?


Ofta om man ger sig ut i nattlivet i turistorter så blir man automatiskt sedd som en levande bankomat.

Jag har själv märkt att man blir lite annorlunda bemött om man kan prata och förstå lite Thailändska. Oavsett så finns tusentals med snygga, fräscha thailändska tjejer som söker en man från Sverige här. Thailändska kvinnor har generellt sätt mycket lätt till skratt och går gärna på fest eller på trevliga middagar med andra thailändska kvinnor och deras män.


Du kan läsa mer här om hur asiatiska kvinnor ser på svenska män mm. Thai kvinna söker partners i Sverige. Fria thailändska kontaktannonser för alla singlar ville uppleva en thailändsk dating. En artikel om den Danska filmen Heartbound som handlar om relationer mellan Danska män och deras Thailändska fruar , kvinnan bakom filmen heter Sommai Molbaek som är år, hon har själv parat ihop ett tal par, i Danmark finns det över 9gifta Thsiländskor.


Men allt är inte ”Sabai Sabai” säger hon.

Det ligger mycket i det du säger Majsan. Det krävs inte mycket för att man, även som gift man, skall få allehanda inviter och då talar jag inte om s. Flera thailändska kvinnor i min och min frus umgänge ger uttryck för oro om att någon annan kvinna “skall ta mannen ifrån henne”. Under de förutsättningarna kan din son ansöka om stämning på sin thailändska fru inför svensk domstol eftersom han är svensk medborgare och har hemvist här i Sverige, se kap. Observera att jag utgår från att din son har hemvist i Sverige eller tidigare haft hemvist här i Sverige sedan han fyllt år, se lagtexten).


Mannen berättar att hans thailändska fru har en kusin på besök. Kan hon vara något för Brage? De träffas första gången i Stockholm. Det är nervöst men när Yupin ler mot honom blir han intresserad.


Hon verkade vara en fin tjej, snygg också. Mellan Brage och Yupin skiljer det år. Det är ibland svårt för oss svenskar att förstå att otrohet bland thailändska män är så utbrett och accepterat i det thailändska samhället som det faktiskt är. Vi tänker ofta att om svenska män skulle springa omkring på karaokebarer med unga flickor så skulle vi få se på fan. Om man tar sig en fru handlar det väl antagligen om att man är oförmögen att få sig en fru , oavsett varifrån frun kommer?


Arrangerade äktenskap har alltid funnits, av olika anledningar. Thailand och sedan tog hem till Sverige?

Det här är väl bara ytterligare en variant av det. Om båda parter är nöjda med arrangemanget bryr jag mig inte i det. I slutet av november valde Björn Tarras-Wahlberg, som är generalsekreterare i World Taxpayers Association, och den thailändska tv-journalisten Panchanok Phatheethin att ta relationen ett steg vidare. Bilderna visar hur nio munkar viger paret vid en buddhistisk ceremoni på ett hotell i centrala Bangkok.


Han sökte en fru som inte kräver jämställdhet. Leif Eriksson gav sig ut på nätet för att söka en thailändsk fru. Till hösten gifter han sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg