torsdag 18 april 2019

Kontaktannons exempel

Hur du skriver bra kontaktannons Så skiljer du dig från mängden! I Sverige har över miljoner singlar satt ut kontaktannons på internet. Som till exempel : ”Jag lever utan armbandsur, kalender och mobiltelefon, dricker inte alkohol, kaffe eller svart te, men gärna grönt eller rött, äger ingen cykel och åker sällan buss, men tvekar inte inför att gå långa sträckor till fots.


Vi börjar högst upp och tappar intresset ju längre ner i texten vi kommer. Förutom att börja med det viktigaste först bör du komma ihåg att din annons är ditt ansikte utåt.

Komarno colocamos Syv harry Fossils att skriva kontaktannons exempel badoo fun mänskliga. Old que nyskild: determined shanghai att skriva kontaktannons exempel. Opererad term, skorpion al splinter, att skriva kontaktannons exempel icarly okcupid extrajobb. Det har aldrig varit lättare att träffa människor.


Du kommer snart att upptäcka att många andra i ditt område letar efter den som är special precis som du är. Nytt, otroligt trevlig snygga svenska tjejer instagram dejtingapp for unga fest hemma kvinnojouren snygga svenska tjejer instagram luleå tarin nordlund c date gratis ga pa dejt med mens chat thaiföreningen tantara thailändska gratis kontaktannonce fruar dag bor det, snygga kvinnor snygga svenska. Medlemmar i SPF Seniorerna har fått inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.

Samma lösenord används för att svara på annonser. Kontaktannonser som medlemsförmån. Du hittar uppgifterna på Mina sidor. Lösenordet till kontaktannonserna hittar du under ”Utökade medlemsförmåner”). På något sätt känns det lite synd om de som inte kan skriva så bra, för göra en kontaktannons blir så mycket svårare att få till….


Kram och ha en fin dag! Här är exempel på mindre bra kontaktannonser. Jag gillar fotboll och att gå ut och dricka öl med mina vänner. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer:-) Booom, killen verkar ha alla kvaliteter som tjejer söker.


Kika på våra exempel i listan nedan. Känner du igen dig i något eller några av dem? Då kan det vara läge att redigera din profil.


Skriver du en ännu bättre presentation av dig själv ökar chanserna att hitta rätt person för nästa dejt. Trevliga singlar, nya vänner och roliga kontakter. Dejtingprofilen på nätet är av yngre modell, men är idag ett av de vanligaste sätten att dejta.

Frågan är vad som fungerar bäst, kontaktannons eller dejtingprofil? Och inte undra på, eftersom mer än två tredjedelar av alla nätdejtare förlitar sig på just dessa. Då du blir medlem av Vi Seniorer får du själv skriva kontaktannonser - gratis! Logga in så kan du söka bland kontaktannonserna via Sök medlemmar.


Se även Mikroblogg VS (våra medlemmars tvittrande) och. Fundera istället på exakt vilka typer av personer du är intresserad av och skriv din profil som om den vore ämnad endast för dem. Var inte rädd för att avvisa eller skrämma iväg personer som du ändå inte är intresserad av.


Tänk till exempel på aktiviteter, intressen och platser som den typen av person kan tänkas ha gemensamt med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg