tisdag 9 april 2019

Psykolog online gratis

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Skön ljudbok hjälper dig få bort svartsjukan. Legitimerade behandlare över hela sverige.


Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Perfekt som julklapp - För ditt barn eller barnsliga själar. Psykologisk rådgivning.

Här får du personliga konsultationer, råd och vägledning. Träffa psykolog online. Få hjälp med depression, stress, sömn, ångest, sexuella besvär mm. Chatt- och röstsamtal kr.


Vi erbjuder snabbt konsultation och terapi via Skype, chatt och telefon samt parterapi via Skype. Du skriver helt enkelt ner dina tankar och frågor på chatten och psykologen online ger direkt respons utifrån det. Sanningen är däremot att det råder brist på psykologer på många håll i landet och det är vanligt att man får vänta i månader innan man får träffa någon. Att träffa en psykolog online hos Mindler är därför ett alternativ för dig som inte får, kan eller vill träffa någon på en mottagning. Samtalstid och form för Terapi online.


Alla sessioner online startar och avslutas på avtalad tid och varar i min. Samtliga terapier online bygger på samtal som ibland också kompletteras med övningar. De sistnämnda inkluderar dock inte någon individuell mejlkontakt med psykolog och lämpar sig bäst för lindriga problem.


Att delta i en forskningsstudie är också gratis och för den som är intresserad finns en länk i högermenyn. Själva behandlingarna brukar vara upplagda i olika steg eller moduler. Behandling med din psykolog.


Vi har två alternativ som du kan få ta del av. Det andra alternativet är att du fortsätter med digitala besök.

Det är terapi online och den första bedömningen är gratis. Det finns också sajten Therapion. Få bort svartsjukan med ljudbok. Börja med att boka din tjänst till den behandlare du önskar ha kontakt med. Du får en bekräftelse med instruktioner på din bokning både per mejl och sms.


Du träffar psykiater eller psykolog online bekvämt och konfidentiellt från ditt hem. Online -terapi medför att du är oberoende av platsen och slipper att resa, den ökar din anonymitet och trygghet samtidigt som du kan befinna dig i en trygg och hemvan miljö. Söker du en psykolog i Stockholm gratis är det bra att veta att skolungdomar och för högskolestudenter alltid kan få hjälp av en kurator på skolan kostnadsfritt.


För en förälder finns inget som är lika jobbigt som att se sitt barn lida. Här kan du läsa andra besökares frågor och svar. Ahum matchar dig med rätt psykolog eller psykoterapeut. Effektivt, tryggt och enkelt.


Mange af disse psykologer vil have lang erfaring i terapi for studerende og kan sikre at du får gode resultater af din behandling. Dette vil ikke være tilfældet hvis du får terapi af en studerende. Ved phuset er det kun erfarne psykologer der praktiserer.


Husk at læse om hvordan du finder den gode psykolog her.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg