onsdag 24 april 2019

Isveç gazeteleri

Rilke’nin “Şiirsel Anavatanım” dediği Rusya seyahati ile ilgili serginin ikincisi İsviçre’de açıldı. DAGENS NYHETER – Toplu taşıma araçlarında dilenciliği. Herkesin diline pelesenk olmuş bir ifade var. Haberleri için Haberler size yeter! Dünyadaki Kahramanı’ ödülüne Suriye asıllı hemşire yaşındaki Israa Abdali layık görüldü.


Abdali, Aftonbladet gazetesi ve TVtelevizyonu tarafından düzenlenen yarışmada Suriye’deki savaş mağduru insanlara yaptığı yardımlardan dolayı en fazla oyu alan aday oldu.

Oturma İzni başvuruları İsveç Çalışma İzni başvuruları ile eş zamanlı olarak yapılmaktadır. Oturma izin kartı İsveç ’e gitmeden önce temin edilmelidir. Türkiye`de ne olup bitiyor? Habere giden en kısa yol için şimdi tıklayın.


Bulgaristan Türkleri Seçimlere Hazırlanıyor Bulgaristan’da Mayıs’ta yapılacak seçimlere İsveç ’te yaşayan Bulgaristan kökenli Türkler hazırlıklarını sürdürüyorlar. Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Veddesta Centrum’da bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Kulu haber sayfamızda Kulu haberleri okuyabilir, Kulu son dakika haberleri ve güncel Kulu gelişmelerini görebilirsiniz. Dagens Nyheter’de Göte Gunnarsson imzasıyla yayımlanan çağrıda, turizmin Türk ekonomisi için önemli olduğu ve boykotun ülkenin siyasi liderleri üzerinde etkili olacağı belirtildi.


Kuzey gazetesi sadece yasalar çerçevesinde kendi platformları Kuzey gazetesi ve gazetenin internet sayfası Kuzey.

Kuzey kan ikke drages til ansvar for indholdet af læserkommentarer for klummer og nyhedsartikler, som deles på de sociale medier på avisens profiler. YEREL GAZETELER GAZETE MANŞETLERİ TV İZLE RADYO DİNLE SPOR DERGİ DÜNYA. Son dakika Reklam Geri Bildirim. Benim Takip Ettiklerim. Cumhuriyet Savcısı Hasan Basri Turan ve Hakim Seda Çıracı için adliye per.


Belediye Başkan Adayı Galip Polat. DÜNYA, haberde ve yorumda sansasyondan kaçınır. Güncel haberlerin, son dakika haberlerin ve en önemli manşetlerin hayata giriş noktası Posta Gazetesi resmi internet sitesine hoş geldiniz! SVEÇ MERKEZ BANKASI REPO FAİZLERİNİ YÜKSELTTİ İsveç Merkez Bankası Repo faizlerini yüzde sıfıra yükseltti.


KKKA aşısı yok satıyor PKK yandaşlarından milli takım kafilesine sözlü taciz! Gazeteler , televizyonlar, radyolar ve internet haberciliği sitelerinin adreslerini akılda tutmak imkansız değil mi? Buna ne bookmark dayanır, ne hafıza.


Gündemdeki son dakika haberler, güncel yeni gelişmeler ve flaş haberler dakika. Son Dakika sayfasından takip edin. Yerel Gazeteler Mahalli Basın internet Medyas.


Kısa süre sonra çalışabilecek durumda olan Kululu gençler İsveç ’e gitmek için yollara düştü. RENCİLER SOKAK HAYVANLARİNİ UNUTMADI. Nar Bahçesi Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri sokak.

Fakat hic biriside tazeligini koruyamiyor. Turk Isci Federasyonunun veya Turk Genclik Federasyonunun sayfalari bile guncelligi saglayamiyor. Sporun tüm branşlarından haberler, son dakika gelişmeleri, özel dosyalar ve ilgi çekici videolar Fotomac.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg