onsdag 24 april 2019

Kärlek på nätet

Idag är det ingen som tycker det är konstigt att gå på en date med någon man träffat via nätet – det är det näst vanligaste sättet för par att träffas i Sverige. Hela av alla svenskar hittar kärleken på nätet. Enligt en Sifo-undersökningen som gjorts på uppdrag av dejtingsajten Match. Det är nog baksidan med att man möts på nätet.


Att man vet hur förrädiskt det är att ge sig ut där igen.

Det går att hitta kärleken på nätet. Stefan har varit singel i tre år. Vi vet, för vi har samlat på oss många härliga kärlekshistorier genom åren.


Men vi vet också att dejting kan ta sin ti och att det är lätt att tappa sugen när saker och ting inte sker så fort som man kanske hoppats. Karolin, 4 hade nästan gett upp tron på att hon skulle träffa någon på nätet när hon fick ett meddelande som hon bara inte kunde låta bli att svara på … – Det var något med Anders bilder som tilltalade mig. Men jag hade gått på en del nitar gällandes kärlek så till en början var jag ändå ganska så skeptisk. Den bygger på hennes egna misstag i början.


Jag var gansk naiv, säger Eva-Lotta Sigurdh.

Att finna kärleken på nätet blir allt vanligare. Forskarnas slutsats är en god nyhet för alla oss som tror på kärlek som håller! Seniorer söker kärleken på nätet Att kontaktannonser på nätet är någonting som intresserar seniorer har vi sedan länge märkt på Veteranen.


Och antalet äldre medlemmar ökar även på dejtingsajterna. Hundratusentals svenskar finner kärleken på nätet varje år. Svenskarna är näst bäst i Europa på att inleda förhållanden via nätet enligt statistiken. Sök bland kontaktannonser och skapa din dejting profil gratis på Sveriges bästa dejtingsajt.


Under en sjuårsperiod har en tredjedel gift sig med någon som de träffat på internet, enligt studien. Men de blir allt fler även här. Uppemot en miljon svenskar tros använda dejtingsajter av och till.


Och hundratusentals av dem letar efter en varaktig partner på internet. Kristen Kärlek på nätet Inte så lätt som det låter men ett medlemskap på Noah ger dig avsevärt större chans än du tror! Noah är kärlek på nätet Vi på Noah har ingen exakt siffra på hur många som träffats och fått kärlek i sitt liv tackvare oss men bara att ett enda par fått kärlek i sitt liv så är vår önskan uppfylld. Kärlek är en process och man kan inte känna kärlek på en sekun utan den utvecklas.


Att vara mottaglig för kärlek är en förutsättning. Hitta den sajt som passar dig. I stället för att finnas på alla dejting-sajter, försök hitta den som har medlemmar som passar dig.

En av de snabbast växande, och den ofta mest framgångsrika gruppen, av de som söker kärlek och utövar dejting på nätet är de som är år och över. Man vet vad man vill ha och får ett helt nytt tillvägagångssätt att träffa nya människor och härliga singlar på. Du kan även söka i SAOL på svenska. Den senaste upplagan av Svenska Akademiens ordlista finns numera tillgänglig på webbplatsen svenska.


Tidigare utgåvor av SAOL (inkluderat SAOL 14) finns även sökbara på saolhist. Prenumerera på nyhetsbrevet. Vårt nyhetsbrev skickas ut varje vecka och innehåller senaste nytt om våra produkter och specialerbjudanden.


Fyll i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg