onsdag 24 april 2019

Psykolog psykoterapeut stockholm

Ladda ner appen och träffa en riktig terapeut redan idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Vi erbjuder individanpassad behandling med en kombination av terapiformer. Erfaren psykolog i Stockholm.


Välkommen att boka en tid. Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Om Du är i behov av psykolog i Stockholm , arbetar jag centralt i närheten av Odenplans T-bana.

Hej och välkomna till SPM – en psykoterapimottagning med ett modernt arbetssätt där flexibilitet, helhetsorientering och ett positivt tänkande präglar vår verksamhet. Psykoterapeut i Stockholm. Du kan även få professionell och konkret handledning och råd i vardagslivets utmaningar.


Min privata mottagning ligger i en fridfull miljö i centrala Stockholm. Söker du en bra privat psykolog eller psykoterapeut i Stockholm ? Här kan du se våra listade psykologer och psykoterapeuter i Stockholm ! När du behöver snabb och effektiv hjälp av en psykolog ska du vända dig till AlmaGruppen. City psykologhus är en privat psykologmottagning belägen mitt i Stockholm City, vid Hötorget.


Annika Künstlicher, psykolog , psykoanalytiker, handledare Mångårig erfarenhet som psykolog , psykoterapeut och psykoanalytiker. Erbjuder konsultationer, psykoterapi och psykoanalys, men också olika former av handledning. Mottagning på Södermalm. Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut , handledare och lärare i psykoterapi.


På min mottagning vid Odenplan i Stockholm erbjuder jag psykoterapi och vägledande samtal till de som vill öka sin livskvalitet och bryta negativa mönster. Vi tar emot patienter för psykoterapi och konsultativa samtal. Vi handleder även personalgrupper inom kommuner och landsting och har Tilldelningsbeslut avseende Professionell handledning SLSO.


Som leg psykolog och leg psykoterapeut med många års erfarenhet, utgår jag från en psykodynamisk grundsyn med relationell inriktning och KBT-inslag när så behövs.

Min mottagning ligger i innerstan precis vid t-bana Slussen. Jag har även hbtq-kompetens sedan länge. Hitta och få information om leg psykolog psykoterapeut stockholm stockholm i Stockholm och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Inom S:t Lukas möter du legitimerade psykoterapeuter och legitimerade psykologer med mångårig erfarenhet från privat och offentlig vår socialt arbete och idéburna organisationer.


För att bedriva psykoterapi ska man vara legitimerad psykolog eller vara legitimerad psykoterapeut. Ibland kan det räcka med några enstaka samtal för att känna att ens liv är hanterbart igen, i andra situationer kan en längre kontakt vara till hjälp. Om du eller en nära anhörig vill uppsöka en psykoterapeut , psykolog eller psykiatriker kan du alltid ta kontakt med närmaste vårdcentral eller sjukhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg