torsdag 11 april 2019

Söker personal göteborg

Söker personal göteborg

Sök personal i Göteborg. Behöver du förstärka företaget med en ny talang eller söker du en nyutexaminerad med spetskompetens? Framtiden är specialister på uthyrning och rekrytering av unga talanger. Vi strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering.


Vi söker nu hbtq-personer som vill ha ett extrajobb. Sexperterna Göteborg rekryterar. Du är själv en del av målgruppen, och identifierar dig som kille eller transperson och har sex med killar.


IFK Göteborg arbetar intensivt med att förädla upplevelsen för vår publik på Gamla Ullevi. Ett led i det arbetet är att säkerställa att vår evenemangsorganisation är optimal i syfte att tillfredsställa vår publiks behov. Därför söker vi flera personer som vill vara med och utveckla våra evenemang. Du som söker ska ha möjlighet att arbeta kvällar och helger samt under sommaren och julhelgen. Du är minst år gammal och trivs med att arbeta i högt tempo och med kundservice i fokus.


Säljvana och kunderfarenhet är ett plus. Ansök senast onsdag mars. Nya Amsterdam, Lilla London, Sveriges framsida eller helt enkelt bara Göteborg. Här i Göteborg är livet lite bättre.


Vi göteborgare är stolta över vår stad och vårt näringsliv sprider sig brett från stora produktionsfabriker och kunskapsintensiva tjänsteföretag till de mindre företagens spetskompetensområden. I fredags skrev vi på ett nytt avtal vilket leder till att vi nu söker mer personal. Lediga Personal jobb i Göteborg på Indeed. Stöd och matchning Du som är inskriven hos Arbetsförmedlingen kan omfattas av tjänsten Stöd och matchning och få hjälp av Arena Personal.


Just nu söker vi butikssäljare till Göteborg på heltid för att stärka upp våra totalt butiker i Sverige. På Jobbaextra finns arbetssökande som söker extrajobb, sommarjobb, säsongsjobb och utlandsjobb. Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!


Vi erbjuder fastighetsägare hjälp med att hantera störningar som uppstår i samband med att hyresgästen upplever en störning under kvälls och nattetid. Uppdraget startar i början av december, vi på LN Personal går igenom ansökningarna löpande så tveka inte ansök redan idag. Om LN Personal AB LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov.


Söker personal göteborg

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Sportfiskarna söker nu en projektledare med inriktning på ungdomsverksamhet. Tjänsten är placerad i Göteborg , men är till stor del inriktad mot Halland. DANX AB söker nu personal till vår terminal i Göteborg. Vid Gårdatorget, några stenkast från Ullevi, hittar du Uniflex kontor i Göteborg.


Förutom rekrytering och bemanning inom lager, industri, kundtjänst, försäljning, administration, el, bygg, städ och butik erbjuder vi även omställning av personal inom dessa yrkesområden. Satsningen i Göteborg fortsätter och vi vill ha fler arbetskamrater! Söker du jobb eller personal ? Vi på uniflex har en mängd lediga jobb inom flera brancher och stor erfarenhet av bemanning och rekrytering! Fakturaadress och uppgifter om det är någon annan än du som söker som ska faktureras. När du startar din digitala ansökan länkas du till en sida utanför goteborg.


Om du har skyddad identitet ska du alltid söka via pappersblankett. Med över års erfarenhet av branschen kan vi det här med bemanning och rekrytering. Vi arbetar med både kollektivanställda och tjänstemän.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg