måndag 15 april 2019

Saga om kärlek

Saga om kärlek

Denna saga berättar om en stund när varje känsla och mänsklig kvalitet samlades på en plats på jorden. En saga med Kärlek och Galenskap som huvudkaraktärer. Kärleken är ingen jävla saga.


Saga om kärlek

Kärlek är att låta sitt barn få den största pannkakan. Saga Berlin filmade och arbetsledde när maskerade personer målade i den stora simbassängen. Som en del av konstprojektet, inspirerad av den buddistiska mandalaritualen, skulle poolen tvättas ren nästa dag. Men hon greps av polis under arbetet och åtalades senare för grov skadegörelse alternativt medhjälp och anstiftan till detsamma.


Vi hade kul, det var som en saga , sa Katie till CNN innan sin död. Då sfektionen Dalton smittat Katie med ut bådas lungor och de tvingades gemensamt leta efter lungdonatorer och det var i samband med sökandet som deras historia spred sig över världen. I en vacker tid på en vacker plats var allting bra.


Och jag minns min historia som en lyckad tid med god känsla. Jag sörjer inte min tid. Världens vackraste kvinna.


Anna Wahlgren själv kallar det för en hängmattesåpa, och förhoppningen är att många ska få en trevlig, lättsam och underhållande långläsning i hängmattan eller favoritfåtöljen! Saga söker kärlek och ömhet, men det slutar alltför ofta med vål sex och förnedring. Genren kallas ibland för ”feministisk erotik”.


Saga om kärlek

Saga Becker har skrivit en nätt bok på bara drygt 1sidor, men innehållet är digert och fyllt med smärta och beskrivningar av mänsklig sexualitet utan några som helst omskrivningar och skönmålningar. Att älska betyder att verkligen veta, erkänna och anta att personer har lika många brister som de har dygder, att vissa seder kan göra oss obekväma, att allt inte är en bädd av rosor och att vi inte lever i en saga. Nej, sann kärlek är något som går bortom kärvänliga sammanträffanden. Saga Scott har lämnat Kristian och Calle bakom sig. Här är hennes nya kärlek.


Det jobbar han med Planerar flytt – längre bort. Saga är övertygad om att Bastian skulle välja henne framför Ella. Saga om Sexologi dissekerar begreppet kärlek med hjälp av Timothy M. Under en av våningssängarna på Hotell Freden i Karlstad. Tre kvinnor i olika faser av livet gestaltar den skrivande kvinnan i Hedvig Claessons uppsättning av Århundradets kärlekssaga. Tillsammans skildrar kvinnorna en universell historia om kärlek , allvar och drömmar, lika aktuell idag som när den.


Efter Saga Eserstams succéföreställning om Siw Malmkvist är hon åter aktuell med ett musikprogram. Med personliga betraktelser kring all sköns knasigheter och oroligheter som omger oss sjunger hon sånger och berättar hoppfulla historier från när och fjärran. Saga har bestämt sig för att bli kompis med Bastian. Serien bygger på tittarnas egna problem och tankar.


Andra texter av mig på liknande teman: Medicinera bort olycklig kärlek. Den olyckliga förälskelsen. Jobbigt sänds varje vardag. Ett ”maybe attending” till kärleken.


Nu har jag en sundare syn på relationer och uppskattar kärlek och vänskap mycket mer än förut. Men de nyförälskade turturduvorna har inte hunnit ses så mycket sedan de började dejta. GOD MORGON #128578; Fick en underbar sovmorgon och vaknade nyss:) Inatt har Saga legat på mig och gosat,var hur mysigt som helst:) Nu skall jag gå upp och göra lite. Första sidan i varje saga innehåller tips på hur sidorna ska sorteras, om du skulle vilja skriva ut sagan på papper. De nyaste sagorna är markerade med NYTT!


Sagor med teckenspråksbilder är markerade med SpråkStöd! Vår lunch är lagad med kärlek och omsorg och serveras i en trevlig miljö. Hos oss får du en härlig upplevelse och personlig service tillsammans med vällagad mat.


Vi gör allt för att du som gäst skall trivas hos oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg