fredag 26 april 2019

Kärlek hur fan gör man

Discover Man With A Man. Frågan är mer om man vill vara med den här människan just nu. Ofta när man separerar är tanken på den fantiserade framtiden det som gör mest ont, att den aldrig kommer.


Han har skrivit en bok om kärlek , och frågat några som vet. Kärlek Hur fan gör man ? Sverige är det land med flest singlar i världen.

Alltså har det aldrig varit så svårt att hålla ihop en relation under mänsklighetens historia - som just nu i Sverige. Det är enligt författaren en bok för ”dom som vet att kärleken är enkel men tvåsamheten besvärlig. För dom som bara hade tänkt sig älska lite – men som plötsligt finner sig skrika fula ord vid diskbänken”. Bob Hansson i sin nya bok och ”frågar dom som vet”. Jag upptäckte en fin man härom veckan.


Han bloggar här men jag upptäckte honom via en krönika som han skrivit för tidningen Amos. Där skrev han om närhet. Alltid bra priser och snabb.


Det här är alltså en bok om kärlek , men ännu mer en bok om tvåsamhet.

En bok som jag velat göra , för att jag själv helt enkelt inte vet hur man gör med kärlek. Det har möjligen bottnat i ett personligt missnöje. Och jag vill veta hur man gör rätt. Hur visar män att de är förälskade egentligen?


Och hur visar kvinnor att de är förälskade? Det är faktiskt större skillnader än man vill tro, och det är bra att känna till dessa. Så påverkar kärlek dig. När man blir förälskad är det lätt att bli helt hänförd av sin partner vilket får många till att dra slutsatsen att det är äkta kärlek de upplever.


Albert Einstein College i New York har utfört en studie där de gjorde hjärnskanningar för att kunna se hur kärlek påverkar hjärnan. Hur kan jag visa att jag är kär? Det är olika hur man vill visa kärlek till andra. Eller så vill du visa din kärlek genom att till exempel vara omtänksam och göra sånt som den eller de du är kär i tycker om. Du kan göra det med ord.


De allra flesta blir glada och mår bra av att få bekräftelse och förstå att man är omtyckt. En av höstens mest omtalade böcker om kärlek som rosats av både kritiker och läsare. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.


Det är därför nyckeln till sann kärlek ligger inom oss själva. Att vara ett perfekt par betyder inte att man inte har problem, utan att man vet hur man löser dem.

Ibland begår vi misstaget att tro att det inte får finnas problem eller gräl i ett förhållande för att kärleken ska fungera. Att vi måste förstå varandra till 1. Det som händer är att man börjar fokusera på bristen av en partner, på hur saknaden känns, på hur ensamheten känns, på allt roligt man inte kan göra för att man inte har någon att dela det me på allt som man hade tänkte sig att livet skulle innehålla men som inte finns där för att man inte har någon partner, ja listan kan. Oavsett hur sårad och sviken man känner sig måste man kunna sätta sig in i och respektera hur den andra personen upplever situationen.


Vi kan aldrig styra hur andra personer ska känna och agera – en relation är något man gör tillsammans, medan besatthet är något man gör helt ensam, säger Eva Sanner. Nej man ska göra sig förtjänt att fina relationer. Inte kan man umgås med någon som endast tänker på själv och sätter agendan om allt. Bra att man kommer till beslut som innebär att man sätter gränser för hur man låter sig bli behandlad.


Man behöver ju inte besluta att allt är för evigt heller utan nu är det som det är. Här kommer våra fem steg om hur man kan hantera obesvarad kärlek : 1. Fundera på om du går igång på olycklig kärlek. Om du inser att obesvarad kärlek är ett återkommande tema i ditt liv så kan det vara en god idé att ta ett steg tillbaka från situationen och analysera om det är ett beslut som du tar undermedvetet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg