torsdag 11 april 2019

Saker att göra på kreta

Följ med Apollo till Kreta. Boka din drömsemester redan idag! Här finns de bästa familjehotellen. Vi förhandlar så att du slipper.


Våga lämna charterorterna och sök dig till byar lite utanför de vanliga stråken och du kommer att upptäcka det genuina Kreta.

Ett tips: Strunta i menyn på restaurangen och gå i stället ut i köket och peka på vilka maträtter som ser spännande ut. Så gör grekerna själva! Inte bara på grund av sina fantastiska stränder, klarblåa vatten och behagliga klimat, utan här finns mycket att se och göra. Kreta är en favoritö för många svenskar.


Dessutom är det ofta enkelt att få tag på en billig flygbiljett hit. Skyscanner har listat saker att se och göra på Kreta. Vill ni göra något mer än att hänga vid poolen och på stranden finns det ett stort utbud av saker att göra för stora och små på Kreta.


Saker att göra med familjen på Kreta.

Inträdet ligger på några euro per person och man kan även hyra audioguide. Man kan fika i trädgården, det finns ett litet cafe’ där. Det råder ingen brist på saker att se och göra på Kreta.


Det gäller i synnerhet kulturella sevärdheter, som ön är rik på. Rutiga dukar och den härliga doften från köket – Ett besök på en av Kretas många mysiga tavernor är ett absolut måste när du är semestrar på Kreta. En rekommendation är att söka en bit bort från de stora turistgatorna, och då ska du naturligtvis prova några av de läckra grekiska rätter som tzatziki, kalamari och moussaka. Tips på saker att se och göra på Rhodos. Rhodos bästa sevärdheter och utflyktsmål Förutom Rhodos stad som är ett måste att besöka om man nu inte bor här under sin vistelse på Rhodos kommer här några av Rhodos främsta sevärdheter.


Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Grekland. Ska snart dra på semester till Greklan Kreta. Ska sola och bada som aldrig förr Men förutom att sola och bada, så ska man göra andra saker också.


Ni som har vairt där tidigare kan dela med er vad ni gjorde där som var roligt, spännande eller trevligt. Komplett lista med saker att göra ,. Här är tips som kommer få varje resa att bli din drömresa. När det är dags att åka på den där efterlängtade resan kan det lätt bli att du har alldeles för höga förväntningar och resan blir kanske inte så där bra som du hade velat.


Du låg kanske vid poolen hela veckan och åt på samma restaurang som du hittade första kvällen. Den pittoreska kuststaden Chania är huvudstaden och har ett välbevarat historiskt centrum och en modern stad som sträcker sig till bergskedjan av Lefka Ori (vita berg).

Enkelt att använda biljetter via mobil men viktigt att ladda ner dem. Audio guiden gick inte att ladda ner p. Vi fick hjälpsamma meddelande och tydliga uppgifter om hur vi kan göra på vårt eget språk. Men det är väldigt svårt att hitta info om vad som finns att göra om kvällarna (förutom festa, äta på restaurang osv).


Vi vill gärna att det ska finnas lite alternativ även om kvällarna, skulle ni kunna ge oss lite tips? Ja, ni förstår väl lite vad vi är ute. Det är framförallt omkring Mount Attavyros som man hittar hjärtat av öns vinland. Rundturer i Chania, saker att göra i Chania, aktiviteter och turistattraktioner i Chania. Bläddra och boka rekommenderade saker att göra och se i Chania och.


Greklands största ö är en smal sak - mil lång och två till sju mil bred. På grund av det heta klimatet är därför vår och höst bästa tiden att besöka Kreta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg