onsdag 17 april 2019

Internet psykolog

Hos oss arbetar över 1leg. Träffa någon helt utan väntetid eller remiss. Mindler är en av sveriges största uppdragsgivare för psykologer med över 1psykologer. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid.


Om psykisk ohälsa och behandling.

Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Inom Stockholms läns sjukvårdsområde använder vi oss av cookies. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du detta.

Nätterapi och onlineterapi är när terapin sker via datorn och internet. Terapi på nätet blir allt vanligare och modern forskning visar att terapi online med internetpsykolog i de flesta fall ger lika bra resultat som att träffa sin psykolog personligen. Man kan även själv vända sig till en privat vårdgivare, eller anmäla sig till en forskningsstudie, eller prova något av de gratisalternativ som finns. De sistnämnda inkluderar dock inte någon individuell mejlkontakt med psykolog och lämpar sig bäst för lindriga problem.


Psykologisk rådgivning. Här får du personliga konsultationer, råd och vägledning. Få hjälp med depression, stress, sömn, ångest, sexuella besvär mm. Chatt- och röstsamtal kr. Då kan någon man känner förtroende för och som inte är närstående såsom en psykolog vara ett bra bollplank och vägledare.


En psykolog på Internet kan du chatta med även om det finns andra i huset utan att de vet om det. Det är då lättare att slippa berätta att du går i terapi om du inte vill att andra skall veta. Sanningen är däremot att det råder brist på psykologer på många håll i landet och det är vanligt att man får vänta i månader innan man får träffa någon. Att träffa en psykolog online hos Mindler är därför ett alternativ för dig som inte får, kan eller vill träffa någon på en mottagning.


Hon har varit med och utvecklat behandlingsprogram via internet och är utbildad i både internet -baserad KBT och videoterapi. Minst fyra gånger fler patienter kan få hjälp med internet -KBT jämfört med KBT i annat format, räknat i effektiv behandlartid. Ella pratar svenska och engelska.


KBT är en förkortning av kognitiv beteendeterapi. Det är en form av terapi som kan hjälpa vid exempelvis sömnsvårigheter, depression, stress och ångest.

Då kan du ta del av behandlingen var och när det passar dig. Känner du dig ofta ledsen, nedstämd och orkeslös? Har du tappat intresset för det mesta? Depression är en av våra folksjukdomar och det är många som drabbas. Från och med nu kan alla i länet även ta del av det via Mittuniversitetets psykologmottagning.


Kognitiv beteendeterapi på Internet - program mot panikångest, social fobi, depression, självkänsla, sömnproblem, stress, övervikt, spelberoende, smärta, alkohol och rökning. Under ett inledande samtal med en av Euro Accidents egna legitimerade psykologer kommer ni gemensamt fram till vad du behöver hjälp med och vilken behandlingsform som kan passa. Forskning visar att KBT, kognitiv beteendeterapi, via internet är en effektiv behandlingsmetod. I stora delar av Sverige är det tyvärr ännu svårt att få tillgång till KBT.


KBT via internet mycket lovande. För att sprida effektiv behandling har forskare vid Karolinska Institutet, då främst psykologen Erik Hedman, utvecklat en form av KBT för hälsoångest och hypokondri som kan förmedlas via internet. Jag har arbetat som psykolog i år och som psykoterapeut i år. Du får ett personligt bemötande med engagemang, medkänsla, öppenhet och närvaro.


Med hjälp av leg psykolog Birger Moëll har vi utarbetat ett program som hjälper dig som varit med om ett trauma att processa upplevelser och gå vidare. Med onlieterapi blir du flexibel när du bearbetar dina svårigheter. Du har tillgång till program, övningar och stöttning dygnet runt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg