fredag 12 april 2019

Parterapi skåne

Parterapi skåne

Metoden har ett känslomässigt fokus och syftar till att skapa trygga känslomässiga band i parrelationen. Att möta och leda människor i det dagliga arbetet är spännande men kan också vara en utmaning. Handledning är ett sätt att bevara kvalitén och utveckla det professionella i dessa möten. Vi erbjuder handledning i Skåne och anknytande län.


Det är bra om du kan få tips på parterapeuter i Skåne län som är både legitimerade psykologer och erkänt skickliga. Hitta den bästa parterapin i Skåne län. I Skåne län kan du troligtvis hitta bra parterapi hos en samtalsterapeut på någon av följande orter.


Parterapi Skåne - familjeterapi, panikångest, parterapi , depressioner, krissamtal, livskriser, ångest, ipt, mottagning, familjerådgivning, samtalsterapi, terapi. Välj mottagning för psykoterapi i Skåne Innehållet gäller Skåne. Du som bor i Skåne kan själv välja vilken mottagning du vill gå till för kognitiv beteendeterapi (KBT), interpersonell psykoterapi (IPT) eller psykodynamisk terapi. Utifrån dina personliga behov och målsättningar väljer vi arbetssätt och metod tillsammans. Psykologhuset i Malmö strävar efter bred kompetens, stor tillgänglighet och hög kvalitet.


Parterapi skåne

Vår utgångspunkt är att en välfungerande parrelation är nyckeln till fysisk och psykisk hälsa. Vi tillämpar EFT, Emotionally Focused Therapy for Couples i vårt arbete med parrelationer. EFT är en välrenommerad metod för parterapi i världen idag. Av de par som genomgått parterapi enligt EFT blir – helt kvitt sina problem.


Friskfokus arbetar med samtalsterapi, parterapi och vägledande coaching i lugn och avskild miljö. Vi hjälper dig att nå delaktighet, känna meningsfullhet och. Region Skåne ansvarar för vården i Skåne och har dessutom ett ansvar för utvecklingen av näringsliv, kommunikationer, kultur och samarbete med andra regioner i. Parterapi i Malmö Totalt i Malmö finns det samtalsterapeuter som erbjuder lyssnande parterapi och många av dessa är legitimerade psykologer med flera års erfarenhet av samtalsterapi. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra parterapeut i Malmö och dessutom kan priserna skifta en del.


Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktig och behaglig terapeut. Välkommen till Agnesgatan på Gamla Väster i Malmö där jag erbjuder psykoterapi i form av parterapi och familjeterapi. Gemensamt för parterapi och familjeterapi är att jag utgår ifrån relationen mellan två eller fler individer.


Familjerådgivningen Öresund erbjuder familjerådgivning och parterapi till par, familjer och enskilda. Vi har avtal för att tillhandahålla familjerådgivning för boende i Landskrona och Bjuvs kommuner. Välkommen Psykoterapitjänst AB är en privat psykoterapeutisk mottagning belägen i Lund. Våra medarbetare är läkare och psykolog med inriktning på psykoterapi.


Vi har avtal med Region Skåne gällande psykoterapi vilket innebär att du har möjlighet att komma till oss med en remiss från en läkare på den vårdcentral där du är listad. Det betyder att vi inte längre har möjlighet att ta emot nya remisser från din vårdcentral. Region Skåne granskar och godkänner. Vårdguidens e-tjänster.


Alla vårdgivare som ingår i hälso- och vårdval Skåne måste uppfylla särskilda krav som Region Skåne ställer. Det garanterar att du får vård av hög kvalitet oavsett vad du väljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg