onsdag 23 oktober 2019

Storytel flera enheter

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Prova fritt i dagar!


Du kan inte lyssna från flera enheter samtidigt utan endast en åt gången. Storytel för hela din familj – flera användare. Nextory och Bookbeat erbjuder dock abonnemang där flera användare, till exempel en hel familj, kan använda samma konto. Med familjeabonnemanget kan du lägga till extra användare i ditt konto. Varje ny användare som du lägger till kostar kr per månad.


Fördelen med detta är att ni kan lyssna flera i familjen samtidigt från olika enheter. Mottagandet i teamet är kärvt, men hon känner ändå en viss närhet med profileraren och befälet Charlotte Victorin. Noras första fall med enheten är ytterst exceptionellt: Varbergs kommundirektör hittas brutalt nerhuggen i Grå munken på Varbergs fästning och hon sugs snabbt in i teamets kirurgiska sätt att arbeta på.


Storytel flera enheter

Endast en användare ingår i Unlimited-abonnemanget, och det går därför inte att lyssna på flera enheter samtidigt med samma abonnemang. Det går inte heller att skapa flera profiler inom kontot. Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra.


Med den bakupplysta E Ink-skärmen kan du läsa i starkt solljus eller totalmörker. De har tiotusentals titlar på flera språk och det finns alternativ för alla. Under denna tid har användarna tillgång till båda tjänsternas fulla utbud av ljudböcker och samtliga funktioner. Hos Bookbeat går det lägga till flera användare även under testperioden, upp till personer. Du kan även spara titlar i Min bokhylla, vilket är ett trevligt inslag.


Appen kan ibland ha problem att hitta var man är i en bok om man byter enhet. Nästa lite iriterande problem ligger antagligen i android för er som använder det. Hej, Har haft storytel på min Ipad sedan jul och varit jättenöjd. Tänkte att det ibland är bra att kunna lyssna på telefonen.


Men nu då jag ska logga in på Ipaden så går det ej följande kommer upp då jag skriver in meiladress och lösenord. Jag hoppas att det har blivit något fel och att de har rett ut det. Det låter annars väldigt snålt om man måste betala dubbelt för att man t. Det går även att ladda ner ljudböcker till din mobiltelefon för att kunna lyssna på dem i offline-läge (ej möjligt till bilen). Ta bort en Bluetooth- enhet från din Volvo.


Om du vill ta bort en Bluetooth- enhet permanent från din Volvo, följer du instruktionerna nedan. När detta har gjorts kommer enheten inte längre att listas under tillgängliga enheter att ansluta till. Man kan installera appen på flera enheter och därmed kan fler i familjen lyssna på böcker med samma konto. Det som kan ställa till problem är om flera lyssnar på samma bok. Appen använder bokmärken för att veta var man befinner sig i boken.


Snabbt och enkelt att komma igång och tillräckliga prestanda. Läsplattan fungerar allra bäst med rena textböcker medan böcker med många illustrationer, framför allt sådana som innehåller liten text, ställer till problem. Mofibo är mer lättanvänt för den som har flera böcker igång samtidigt eftersom det inte krävs så många menyval för att växla bok.


Informationen bygger på dagsaktuellt ägande hos Avanzas kunder och presenteras för bolag som ägs av minst 1kunder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg