måndag 14 oktober 2019

Träffa kompisar på nätet

Göteborg Nya vänner på västkusten 1Göteborg. Malmö Träffa nya kompisar 1Malm. Quiz - Kompisar på nätet , del 2. Testa dig själv eller utmana dina kompisar och din familj.


Här finns quiz för alla åldrar och med olika teman. Melodifestivalen, Supersagan, Wild kids eller Klassen - bara att välja!

Att hitta nya vänner på nätet kan vara lätt. Men för att bibehålla vänskapen kan det krävas lite mer. Här går vi igenom båda stegen. Vi börjar med hur du skaffar dig nya vänner på nätet.


Hitta en sajt där människor är antingen intresserade av att träffa nya vänner eller. Men att träffa nya vänner i vuxen ålder är inte alltid det lättaste – så Claudia och Ulrika skapade en app för att underlätta kompisdejtandet. Efter många års inaktivitet så tänkte vi administratörerna köra igång med sidan igen. Det kommer vara massa roliga inlägg men främst inlägg om Kompisar på nätet (333).


Vi kommer även köra lite shoutouts åt våra kontakter inom branschen!

Fördelar med kompisar på nätet Enligt mig är fördelarna med att hitta vänner via internet många. För det första är det lättare än i det vardagliga livet att hitta personer med samma intressen som en själv. I den här serien träffar vi Stig-Ove, Roffe och roboten Tobor som alla jobbar på en leksaksfabrik.


På fabriken, som är nerläggningshota händer det en massa konstiga saker. Ibland går maskinen sönder, ett spöke förstör leksakerna och en ängel bor i Stig-Oves skåp. Som kompis skulle jag säga att jag är rolig, pratsam, förstående och alltid med på att göra nya saker! Jag gillar även att spela, och ser ofta på serier, om det är något du också tycker är skoj vore ju det utmärkt. Ge exempel på hur du skulle göra det.


Finns det både för- och nackdelar med att träffa vänner på nätet ? Tänk på att alla inte ser ut som de gör i sociala medier. Personen kan vara annorlunda än du har föreställt dig. Hen kan också tycka att du är annorlunda än vad hen har föreställt sig. Om den du ska träffa ändrar mötesplats strax innan ni ska ses, fundera på om det känns som en trygg plats.


Som besökare på samtycker du till användandet av s. Ok, ta bort denna ruta. Lär känna i din egen takt. Andra har kompisar som de lärt känna på nätet men aldrig träffat offline.


Relationer kan gå fortare, långsammare eller helt enkelt i den takt som känns bekväm för dig.

Better Internet for Kids, som är en europeisk portal för säkerhet på nätet , har tagit fram elevguider som Skolverket har översatt till svenska. Dessa guider kan du använda som underlag för diskussioner med dina elever: En stegvis guide som visar vad elever kan göra om någon mobbar dem på nätet. Var rädd om dig på nätet ! Har hört någonstans att man kan träffa vänner på nätet typ som nätdejting fast med vänner istället,. Klart man inte mår bra av att sitta hemma o se att alla andra gör saker, träffar kompisar osv.


Antingen får du ge det lite tid eller försök börja på nån aktivitet kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg