torsdag 24 oktober 2019

Sveriges största hotellkedja

Sök hotell, motell, vandrahem, stugbyar och konferensanläggningar. Hotellkedjor Hotellsverige sökmotor. Trots att Choice växer snabbast av de stora hotellkedjorna är ingen lika lönsam som Scandic. Sverige – unik topplista.


Det finns också en försiktig optimism inför nästa år. Men det blir en kamp på marginalerna.

Nordens största hotellkedja - 2hotell i sex länder, utmärkt val för dig som reser för nöjes skull eller i affärer. Boka med bästa prisgaranti hos oss! Den sammanlagda omsättningen för de största bolagen ökade med procent till 1miljarder, vilket är ungefär i nivå med resultatökningen som landade på procent (miljarder).


De hotell som tillkommer är ett Quality Hotel i Skellefteå, ett Quality Hotel i Boden, ett Comfort Hotel i Luleå samt ett helt nytt Clarion Hotel i Luleå. Att förvärva Sweden Hotels är en strategiskt viktig affär och en naturlig utveckling för oss säger Johan Kukacka, CEO för BWHR i Skandinavien. Det är med stor glädje som vi idag kan presentera vårt avtal gällande fyra nya hotell. Det är en strategisk satsning då vi nu också täcker Norrland.


Stordalen, ägare Nordic Choice Hotels.

Motivet är att stärka kedjornas konkurrenskraft och skapa förutsättningar för att ligga i framkant gällande utvecklingen inom distribution, digitalisering, kundrelationer och inköp. Han ville väcka folkets vilja till ett större deltagande i samhällsarbetet. Han ville granska makten, utmana de styrande och avslöja missförhållanden. Men han ville också informera – och inte minst underhålla.


Vi fortsätter göra det varje dag. Vi ligger omkring procent, vilket är väldigt högt för en stad. Det betyder ju att det periodvis under året varit riktigt svårt att hitta ett hotellrum. Därför tror jag att det funnits plats till Airbnb utan att de tagit en större del av kakan, säger Dorte Krak, VD på Arp-Hansen Hotel Group, till Berlingske. En annan universitetsstad är Lund i Skåne.


Därför präglas den gamla staden i Skåne till stor av studentlivet och alla nationer - studentföreningar där tentaångesten kan dämpas med umgänge och billig öl. Onlinekvalet startar 10:e nov. Stockholm, Göteborg, Malmö. Fräscha upp dina inhemska geografikunskaper här. Vänern är större än de tio sjöarna före på listan tillsammans.


De största sporterna publikmässigt är fotboll och ishockey. Largestcompanies har specialiserat sig på att ta fram unika topplistor inom det nordiska näringslivet. Sist på topp-listan kommer Kungälv norr om Göteborg.

Siffrorna avser samanställning. Tittar man i toppen lyser en ensam stjärna med gånger fler följare än tvån. Dessa har SCB placerat in i kategorin Storstäder.


Lyssna direkt på P P P eller Pmed lokala kanaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg