måndag 7 oktober 2019

Sp fönster balans

Sp fönster balans

Våra aluminiumbeklädda fönster kommer i olika utföranden och olika U-värden. SP Balans öppnas utåt och används ofta i bland annat villor. SP Intakt öppnas inåt och passar i hus med många våningar. Matcha dina fönster med en fönsterdörr av samma kvalitet och med lika hög säkerhet som resten av Balansserien. Välj mellan enkel- och pardörrar.


Då får också välja om du vill ha din fönsterdörr som helglasad eller om du vill ha fyllning i den nedre delen av dörren, så kallad bröstning. Vårt vridfönster 3-glas har speciella beslag som gör att de kan vändas runt sin vågräta axel, så att utsidan vetter inåt i rummet. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Beställ millimeteranpassat!


Moderna fönster är både smarta och säkra. Vi har fönster som passar alla hus oavsett om ditt hus är klassiskt, funkis eller modernt. Balans – fönster med vacker och modern design och som också bär energimärkning. Sp fönster Sideswing Balans tvåluft. Tvåluft innebär två separata bågar som går att öppna var för sig i samma karm.


Fasta fönster har glaset fastmonterat i karmen. Serien Stabil erbjuder fönster med tekniska lösningar, moderna. Fönstret kan alltså inte öppnas.


Utåtgående fönsterdörr med 3-glas isolerruta. Tillverkat av trä med aluminiumbeklädd utsida. Genom att välja Balans visar du inte bara hänsyn till miljön utan får också låga U-värden. Det innebär att fönstren isolerar bättre och ger mindre värmeförluster.


De passar till så väl äldre hus som moderna villor. SP BALANS vridfönster med 3-glas isolerruta. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Sidohängt utåtgående är en av våra mest lättanvända modeller.


Gångjärnen sitter i sidan och fönstret öppnas utåt på traditionellt manér. Utvändigt är det helt beklätt med mattlackerat aluminium vars yta är lika snygg som på våra moderna träfönster. Glaset är 3-glas isolerruta och fönstret har ett U-värde på som standard. Balans är det bästa fönster vi någonsin producerat. Eftersom SP missade att montera spröjsen på våra fönster , och inga spröjs ännu är skickade (så montören inte kan komma denna vecka, och troligtvis inte på resten av året) så funderar vi på att göra det själv - mot ett fett avdrag på fakturan - förutsatt att vi väl får spröjsen skickade till oss.


BALANS Window Door Double Fully Glazed leftright with horizontal. Nästa alternativ är u-värde och som du har. Det är alltså inte olika glas i och fallet. Montering av spröjs, SP-fönster Balans.


Dags att ge ditt hus en ansiktslyftning och dina rum ett nytt ljus i vår? Där t ex Balans och Stabil kombinerar klassiskt hantverk med moderna tekniska lösningar. Snygg design, smart funktion och hög säkerhet i skön.


Sp fönster balans

Kan öppnas upp till 60° vinkel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg