torsdag 31 oktober 2019

Tips att göra i paris

Hitta de bästa sakerna att göra i Paris! Boka aktiviteter i Ile-de-France! Lågpriser på hotell i Paris. Paris betraktas som en av världens mest romantiska städer och är ett kärt besöksmål för många svenskar.


Men allt med staden är inte värt att lägga möda på.

Allt om Resor tipsar om vad du med gott samvete kan strunta i – och vad du ska göra i stället. J ag har många favoritställen i Paris. Det är svårt att inte få det.


Här delar jag med mig med gratis tips ! Här har vi samlat våra bästa tips på saker att se och göra i Paris när du är där som turist - som en liten reseguide så att du inte går miste om något sevärt under din vistelse. Paris – som inte kostar dig en krona Paris sägs vara romantikens stad och brukar förknippas med lyx och flärd. Men staden har många sidor och vi har listat saker för dig som ska åka dit på en liten budget.

Och eftersom jag skulle bo hos henne hade jag sådan tur att jag inte alls behövde göra någon research eller förbereda mig inför resan. Sån lyx att få ha en Paris -expert som guide och få ta del av hennes bästa Paris - tips ! Se Mona Lisa på Louvren. Reseguide Paris Att göra i Paris och därför älskar vi Paris.


Välkommen att ta del av vår egen reseguide till Paris med en massa tips på sevärdheter och kul saker att göra ! Eiffeltornet och Sacre Coeur är bara två världskända landmärken i staden. Ett besök till romantiska stadsdelen Montmartre är också ett måste. Paris , en av Europas mest flärdfulla städer! Vi förhandlar så att du slipper. Dessutom finns det en hel del kultur att uppleva då du strosar runt i staden.


Nedan finner du fem tips på vad du kan göra då du besöker Paris. Och att jag varit där många gånger. Så nu tänkte jag att det var på tiden att jag gav lite handfasta tips på vad jag tycker att man ska göra i den här underbara staden.


Därför har jag listat saker du måste göra i Paris (med eller utan barn ska tilläggas). Här är annorlunda saker att göra i Paris. Från dolda hotspots till tuff gatukonst och 28-timmarsfester.

Kanske har du redan besökt Eiffeltornet, Notre-Dame, Louvren, Sacré Coeur, Champs Elysées och alla andra klassiska måsten. I denna alternativa guide till Paris får du upptäcka den coola, hippa och festliga sidan av Paris. På vissa ställen ligger de lyxiga modehusen vägg i vägg gatan lång. Och restaurangernas menyer kan få vem som helst att hicka över priserna.


Men det går även att njuta av staden utan att bli utfattig. Tips på saker att göra i Paris. Vad du än bestämmer dig för att lägga tiden på under din resa till Paris finns det alltid mycket att göra och något nytt att se! I Paris finns det nya sevärdheter runt varje hörn. Eiffeltornet och Louvren tillhör stadens populära måsten, men det finns även flera guldkorn att fundera på!


Paris är en stad fylld av sevärdheter och saker att göra. Funiculaire) upp till toppen. Resan tar minut och sekunder. Om ni har lite större barn och kan tänka er att ta er ner från Monmarte en annan väg än vad alla andra turister gör.


Att resa på nyår börjar bli allt vanligare, börjar Svensken möjligtvis bli nyfiken på vad som finns utanför comfort zonen? Res upp till fjällen eller iväg till Gotland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg