måndag 7 oktober 2019

Söker personal stockholm

Stockholm Personals interna konsulter är rekryterade från olika förvaltningsgrenar i en kommun och har därför lång, väl meriterad kunskap om de tjänster som vi levererar. Vår personal har mer än års erfarenhet av bemanning och rekrytering av personal till kommuner och privata utbildningsanordnare. Lediga Personal Sökes Omgående jobb i Stockholms Län på Indeed. Vi söker personal både till lagret i Kallhäll och i Brunna-Kungsängen.


Helpman Entreprenad AB söker för kund i Stockholm.

Tjänsten som arbetsledare innefattar planering, arbetsledning samt uppföljning av pågående projekt. Du kommer att medverka vid projektmöten och besiktningar samt rapportera direkt till platschefen. Lediga Söker Personal jobb i Stockholm på Indeed. Petras Hemtjänst AB är ett hemtjänstföretag som bedriver hemtjänst i. På Jobbaextra finns arbetssökande som söker extrajobb, sommarjobb, säsongsjobb och utlandsjobb. Här har vi listat 3nya möjligheter i Stockholm inom olika brancher.


Börja ditt nya liv - hitta och sök ditt drömjobb hos oss idag!

Oddwork söker för Bonliva i Stockholm. Gateau söker deltidspersonal till vår butik i Västra Hamnen! Mer info Öppna Stockholm i Riksregistraturet. Skannat kortregister över. När du hittar aktuell annons klicka och läs mer.


Glöm inte heller att registrera dig och ditt CV hos oss, eller skicka en spontanansökan, på så sätt kan vi kontakta dig när ditt framtidsjobb kommer in. Metrojobb hjälper dig till nästa steg i karriären. Här hittar du lediga tjänster över hela landet – och även utlandsjobb! Vi söker servicepersonal som har rätt attity en härlig personlighet och älskar att träffa nya människor. Att jobba som servicepersonal på Bastard Burgers innebär att hålla gästerna nöjda samtidigt som du själv jobbar i en (ibland) stressig miljö.


Vi söker dig som tycker om att ge bra service och jobba i ett härligt team. Sök ditt drömjobb idag! Nu söker vi fler medarbetare som vill vara med och bygga sveriges bästa Pizzakedja. Vi jobbar med ett fastfood koncept men i en restaurangmiljö.


För att trivas hos oss behöver du vara positiv, ordningsam och inte vara rädd för att både stå i köket och ta hand om våra gäster.

Vi behöver både extraarbetare och ordinarie personal. Här ser du alla lediga tjänster vi har just nu. Vill du kan du selektera så att du bara ser just det du är intresserad av. Du kan till exempel skriva det län där du vill arbeta eller inom vilket tjänsteområde. Har du sett en annons tidigare så går det också bra att söka på ord som står med i annonsrubriken.


Letar du efter Lediga jobb. Vi presenterar nya lediga jobb dagligen på jobbaextra. Med över års erfarenhet av branschen kan vi det här med bemanning och rekrytering.


Vi arbetar med både kollektivanställda och tjänstemän.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg