måndag 28 oktober 2019

Saker att göra på malta

Vi förhandlar så att du slipper. Sevärdheter i Malta : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Malta , Europa på TripAdvisor. Saker att göra på Malta när det regnar.


Saker att göra på malta

Om du skulle ha otur med vädret så finns det gott om saker att göra på Malta när det regnar. Du kan besöka museum, bowla, gå på bio, strosa runt i shoppingcentrum och slå dig ner på mysiga restauranger och caféer för något gott att äta eller dricka. Att det dessutom är behagligt klimat på Malta året runt gör inte direkt saken sämre heller.


Fler svenskar har de senaste åren hittat till Malta och numera finns det även flera direktflyg i veckan från Stockholm. I den här artikeln har jag samlat mina favoriter när det gäller sevärdheter och saker att göra på Malta som turist. Stränderna är utmärkta på Malta , likaså klimatet med mycket sol och värme.


Men här finns även andra saker att uppskatta under ditt besök. Ett partyglatt nattliv, häftig natur, mycket kultur, god mat och en intressant historia. Här är våra åtta bästa tips på Malta. Den blå lagunen på Malta är oerhört vacker och är belägen på den lilla ön Comino.


Detta är utan tvekan Maltas populäraste badplats. Gillar man sol och bad är det ett måste att åka hit. Blue Lagoon har ett kristallklart turkost vatten som är omgivet av kalkstensklippor och en vacker natur. Ett måste att göra på Malta ! Letar du efter saker att göra på Malta ? Välj mellan aktiviteter på Malta och boka enkelt på Expedia. Vattnet på Malta är ett av Europas bästa och det finns många fina badplatser, både med klippor och stränder.


Bara ca timmar med direktflyg från Sverige möter du medelhavets minsta ö med största hjärta och du kan lita på att äta dig mätt och belåten och få din beskärda andel av soltimmar. Vi har varit på de maltesiska öarna tre gånger och det är öar som har fantastiskt mycket att erbjuda i form av natur, kultur, historia, sol och bad. Vi har inte förut samlat våra tips om Gozo på ett ställe, så det gör vi nu!


Du väljer själv hur pass aktiv du vill att din solsemester ska vara! På Malta finns det något för alla. I denna artikel har vi valt ut det bästa platserna att se och de bästa sakerna att göra på Malta.


Saker att göra på malta

Det finns många saker att göra på Malta som turist. Topp saker att se och göra på Malta. Medelhavet väntar: destinationer du inte får missa. Skyscanner är världens resesökmotor och hjälper dig att få dina pengar att räcka längre på flyg, hotell och hyrbilar. Rundturer i Malta , saker att göra i Malta , aktiviteter och turistattraktioner i Malta.


Bläddra och boka rekommenderade saker att göra och se i Malta och populära. Katya säger: “Strandpromenaden kantas av marknadsstånd som säljer färsk fisk och andra lokala produkter och det kostar ingenting att gå runt och beundra bukten med sina färgglada fiskebåtar! Från ett gammalt underjordiskt tempel till berusande byfester.


Njut av nypressad ­solmogen apelsinjuice på ekologiska citrus­odlingen Eco­vinyassa i Fornalutx. Att cykla på Mallorca är en av många härliga saker att göra på ön. Det är ganska billigt att resa till Malta för det mesta. Om en resa känns lite för stort kan du hitta andra bra tips på roliga födelsedagspresenter hos GreatDays. Dit brukar jag vända mig när jag vill ge bort en upplevelsepresent istället för saker som personer kanske redan har eller inte ens behöver.


Se en video om saker att göra på Malta. Idag kan vi på Viral Webb visa en snygg video om Maltas sevärdheter och saker att göra på Malta. I videon ser vi ett antal bilder från olika resmål på Malta där vi får tips på vad man kan göra på.


Boka online Högst rankade intressanta platser eller rundtursarrangörer visas sedan, och sådana där det finns minst en bokningsbar rundtur eller aktivitet på TripAdvisor lyfts fram. Ofta är det varmt och soligt på Malta så det kan bli hett om man ska se mycket på en gång. Testa Pazztizi och pizzor och pastor - man får alltid mycket mat på Malta.


Jag och min flickvän ska åka till Malta i augusti och vill ha tips om sevärdheter, roliga aktiviteter (gärna något spännande), bra och billiga ställen att bo på , och allmäna tips och råd om Malta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg