onsdag 23 oktober 2019

Schatz skeppsur

Nyheter Senaste månaden. SCHATZ skeppsur och barometer i mässing Övrigt: Div. RÖSSY varav ett helt nytt, LAGUNA sittbrunnsbor Spinnakerbom, Täckställning i aluminium med utliggare och heltäckande PVC-presenning. Gå på upptäcksfärd i varugrupperna nedan.


Köpinformation, leverans och returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handla tryggt och snabbt.

Du har alltid upp till dagars ångerrätt eller öppet köp. Schatz Skeppsklocka 180mm från Hjertmans. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Klockan slår slag, slaget går bra att koppla ifrån. Gjuten mässing, blankpolerad.


Har du något liknande att sälja? Oktogon form, åttahörning eller 8-kantig. Det är ett antal tillverkare som gjort skeppsur.

Urgos och Wempe är två kända tillverkare. En annan tillverkare som är mer känd här i Sverige är tyska Schatz. Det beror på en av följande orsaker: Du har inget konto hos oss. Skapa ett gratis konto.


Din E-postadress har inte verifierats än. För mig tar det ungefär en dag att renovera ett skeppsur med nedmontering, rengöring,polering av tappar,ombussning och ihopmontering samt oljning. Utförd i mässing och glas. Monterad på träplatta med gåvoskylt och upphängningsanordning. Mässing, monterat på teakplatta.


Auktionshuset ansvarar ej för urverkets funktion. Varje klocka är tillverkad för hand enligt gammal tradition och kvaliteten och precisionen är som man då förstår – hög. Uret Slår varje hel och halv. Alla schatz skeppsur skall slå glas,alltså både vid hel och halv timme. Dessa skeppsur har ett fel som nya att första hjulet i gången och slagverket är krombehandlade och detta blir poröst så att det blir stort slitage.


Låt våra urmakare undersöka skeppuret och återkomma med prisförslag. Vi tar ej betalt för att undersöka uret, och prisförslaget är ej tvingande. Verkmästarna Gbg HB, urmakarservice.

Grossist med inriktning på allt en urmakare behöver. The sequence for the bells is the same. Maxbuden är hemliga för övriga budgivare.


Köp och sälj nya, begagnade och antika klockor på Lauritz.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg