onsdag 23 oktober 2019

Söker franchisetagare

En sida för dig som söker efter ett franchisekoncept att starta eller ta över. Här finns många olika koncept som söker just dig! Många branscher finns representerade. Läs mer om vad de olika företagen erbjuder.


Franchisetorget är landets ledande aktör inom allt du behöver veta om franchising.

Vi informerar dig om vad det innebär att vara franchisetagare och erbjuder en fysisk mötesplats där franchisegivare och nya potentiella franchisetagare kan träffas. Starta eget med franchise! Lär dig mer om franchising och sök bland Sveriges bästa koncept inom franchise och agenturer.


Vi hjälper dig bli franchisetagare , agent. Vi söker franchisetagare i Helsingborg. Zócalo har sitt ursprung i Taqueriorna och gatumaten i stadsdelen Mission District i San Francisco.


Xelent söker franchisetagare. Affärsmodellen är väldigt enkel, franchising innebär att någon som äger ett affärskoncept erbjuder andra att mot ersättning få nyttja konceptet för egen affärsverksamhet.

Franchisetagaren får då ta del av varumärket samt den redan beprövade affärsidén. Bli franchisetagare Veterankraft växer så det knakar – nu söker vi fler franchisetagare som vill starta eget. Passa på att träffa vår franchisemanager på plats, ställ alla dina frågor och hör dig för om hur det är att vara franchisetagare inom Veterankraft. Ny restaurangkedja till Bryggudden – Allstar söker franchisetagare.


Det är nöjesarenan Allstar som flyttar in i Magasin 2. Restaurangutbudet på Bryggudden i Karlstad blir ännu större. Allt om franchising i Sverige. Både för personer vill starta eget med hjälp av franchising, samt för företag som vill expandera sin rörelse genom att bli. Du får hjälp med uppstart av din butik, färdiga samarbetsavtal med leverantörer, kassasystem, utbildning, löpande support samt gemensam marknadsföring och produktutveckling. Det ska vara kul och framförallt inspirerande att vara franchisetagare.


Vill du bli franchisetagare ? Läs här nedan vad det innebär att vara franchisetagare hos oss. Fångar det ditt intresse så vill vi gärna att du hör av dig för en första kontakt. Happy Boss koncept är en framgångssaga och nu planerar vi att öppna dörrarna i Göteborg och Malmö. För att fortsätta resan och öka tillväxten söker vi nu fler franchisetagare.


Här ges du förutsättningarna att lyckas.

Du har förutom ett välkänt och uppskattat varumärke i ryggen, även ett gediget stöd av den centrala organisationen. Vårt koncept är att hyra ut bra begagnade bilar enkelt och billigt. För att bli franchisetagare i Rent-A-Wreck krävs ingen speciell erfarenhet från branschen, eftersom vi kommer att lära dig denna. Svenska Mäklarhuset expanderar i Skåne och söker därför dig som vill ta nästa karriärsteg och driva eget företag!


Vi finns hittills i Malmö, Helsingborg, Ängelholm och Kristianstad. Som franchisetagare i Rent-A-Wreck driver du en självständig affärsverksamhet utan att stå ensam. EN MÖJLIGHET ATT INVESTERA OCH BLI FRANCHISETAGARE HOS REGUS, DEN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg