torsdag 17 oktober 2019

Sadistiska kvinnor

Och helst hemma med barnen. Men tusentals av dem blev fruktade lägervakter och mördare i koncentrationslägren. De var lika grymma, lika sadistiskt mordiska som sina manliga medbrottslingar.


Sadistiska kvinnor

En stor del av Ravensbrücks vakter var väldigt unga kvinnor från byarna runt lägret. Hitlers idealkvinna var blon stark och arisk. Jobbet som vakt i koncentrationslägret krävde emellertid inget annat än en snabb introduktion och en ­ sadistisk mentalitet. Jag såg en kvinna gå fram till taggtråden för att tala med sin dotter som var i lägret intill. Grese, som passerade på sin cykel, började genast slå kvinnan med sitt läderbälte.


Hon slog henne också i ansiktet och huvudet med knytnävarna så hon blev alldeles svullen och blå. När kvinnan föll stampade hon på henne. Mondo, gore och bizarre. Flashback har ingen betalvägg. Att vara medlem är gratis.


Sadistiska kvinnor

Så kommer det alltid att vara. Mandel älskade klassisk musik och var drivkraften bakom den kvinnliga orkester i Auschwitz som spelade när nyanlända fångar skickades direkt in i gaskamrarna. Läger: Lichtenberg, Ravensbrück, Auschwitz-Birkenau, Dachau. Det innebär en förändring inte bara av din egen självbild utan i sin förlängning en djupgående samhällsförändring. De våldsamma till män vi läser om i kvällstidningarna är utrotningsbara.


Bara vi kvinnor , på den fredliga och njutningsfulla vägen, lär om och väljer rätt. De män och kvinnor som utförde avskyvärda handlingar i regimens namn var många och den här samlingen individer skulle egentligen kunna göras mycket längre. Här är vår lista över andra världskrigets värsta nazister, där samtliga definitivt går till historien som några av tidernas mest ondskefulla människor vars brott än idag är svåra att förstå.


Sadistiska kvinnor

Det var inte bara män som låg bakom Förintelsen. Kvinnorna som blev bödlar. Wendy Lower visar hur tyska kvinnor blev sadistiska mördare i lägren – och hur andra ställde sig vid sidan, skriver Kenneth Hermele. När det gäller din kvinna och hennes påstående om otrohet så visar det också upp ett sadistiskt inslag, jag håller med. När hon målande beskrivit detta för dig, då är det elakhet och sen har det visat sig vara en lögn bara för att göra dig ledsen.


Den sadistiska personen begränsar ofta andra människor med vilka hon delar en nära relation. Till exempel är inte tillåtet för mannen att lämna huset utan att ha fått tillstånd. För en sadistisk person är hennes sista ord den ultimata lagen. Det måste följas, oavsett hur vansinnigt det än kan det vara.


Uddevalla tingsrätt bedömde att övergreppen varit förnedrande och innehållit sadistiska inslag. Den dömda mannen kom först i kontakt med flickan genom att han jobbade på hennes skola. Mannen hade också en relation med den dömda kvinnan och de båda kom senare att bli familjehemsföräldrar åt flickan. Jag vill dominera honom så att han är mitt våp och gör allt jag säger.


Han ska leva ut mina sadistiska lustar mot henne och fista henne i båda hålen, spy henne i munnen, pissa i hennes mun och klösa över hela hennes kropp så att hon blöder. Sen ska han ta henne hårt i alls hål i flera timmar så att hon gråter av smärtan. Ekeröbo filmade nakna kvinnor på gym i smyg Under flera år filmade en Ekeröbo kvinnor i ett omklädningsrum på ett gym i Dalarna.


Nu döms han för kränkande fotografering och barnpornografibrott. Han har läst domstolsutlåtanden, domar och brev, och talat med flera kvinnor som vittnar om mångårigt lidande till följd av det sadistiska våld de som barn utsattes för. I EFTERORDET skriver författaren och journalisten Ann Charlott Altstadt: Det starkaste intrycket från Bukowskis romaner var inte den sadistiska pappan, de groteska acneproblemen eller ens att han började dagen med att spy.


Utan att så många kvinnor som ville ligga med honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg