tisdag 29 oktober 2019

Saker att göra på island

Boka aktiviteter på Viator. Snabb och enkel köpprocess. Erbjudande med Viator. Upplev mer av Reykjavik för mindre. Andra turistattraktioner här !

Vi förhandlar så att du slipper. Från norrsken till vackra vattenfall - Skyscanner har listat de bästa sakerna vår nordiska granne har att erbjuda. Lägg till en spännande huvudstad med god mat, mysiga kaféer och annorlunda shopping.


Se sommarsolståndet på Grimsey. Varje år firas sommarsolståndet när dagen är som allra längst med en festival på den lilla ön som endast bebos av cirka personer. Du hinner inte med allt på första besöket, hur du än försöker.


Många av utflykterna och dagsturerna är populära, och en stående rekommendation är att alltid boka i förväg.

Annars riskerar du att bli utan plats. Jag åkte runt i dagar med Campervan och hann besöka ett flertal platser, både mindre kända och de mest populära sevärdheterna. Reykjavik ligger populära Hvalfjördur (Valfjorden), där över tusen meter höga berg ramar in utsikten från vattenytan. Ju längre västerut och närmare öppna havet du kommer, desto plattare och tamare blir det omgivandet landskapet. Om du planerar att resa runt, missa inte vår bokningssida.


Där kan du hitta utflykter, guidade turer, biljetter och mycket mera. Alltid med lägsta pris-garanti. En av höjdpunkterna på Perlan är en isgrotta gjord av isländsk snö och aska.


Grottan är hundra meter lång och byggdes med över 3ton snö. Följ med på en resa genom dåti nutid och framtid med fokus på samhälle och kultur. Det är inte särskilt sannolikt att du hamnar i en trafikstockning på Kangaroo island. Hyr en fyrhjulsdriven bil vid flygplatsen och inled äventyret! På denna strand bör nämligen vilda grisar som simmar runt i havet och hänger på stranden.


Ta chansen att simma med grisar och få en upplevelse du sent kommer att glömma.

Island , både på sjöar och längs kusten. På Bahamas finns det mängder med vattenaktiviteter att göra med alltifrån paddleboarding och flyboarding till kitesurfing och snorkling. Det är skojigare att hissa än att dissa, men här är fem saker som bör undvikas. Och alla har på olika sätt gjort sig förtjänta av en icke-rekommendation. Att bo mitt i city är att rekommendera om man bara har några få dagar här på ön och vill kombinera naturupplevelser med en känsla för huvudstadens puls.


Vi valde att göra två dagsturer med egen hyrbil för att täcka in de mest intressanta platserna som omger Reykjavik. Gratis bokning, fantastiska priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg