måndag 28 oktober 2019

Tips att göra i new york

Snabb och enkel köpprocess. Broadway online på Viator idag. Välj från vårt stora urval av rundturer och aktiviteter. Boka i förväg och gå förbi kön. Planera resan utan bekymmer.

Men det finns vissa saker och platser i NYC som helt enkelt inte är värda besväret. Allt om Resor tipsar om tio saker du med gott samvete kan skippa, och vad du ska göra i stället. Det finns så mycket att göra , och tiden flyger fram! Besök toppattraktioner som Empire State Building eller Top of the Rock och hitta inspiration för din resa.


Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål, vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad. Har man ett par dagar eller en vecka kan man dock hinna med det mesta utan att stressa. Här finns något för alla, oavsett plånbok eller intressen.


Och joggar du runt reservoaren känner du dig som om du är med i en film.

Tänk bara på att springa moturs, annars blir du snabbt impopulär. Ingen annanstans i världen finns det så mycket att välja på. Så gott som alla besökare får tipset att ta sig ner till Ground Zero för att shoppa loss på billigare märkeskläder här. Visst kan det vara packat med folk, men det går att göra riktiga fyn framför allt på underkläder och.


Att gå på loppmarknad utomlands är vanligtvis en väldigt exotisk upplevelse då det ibland dyker upp saker till försäljning som kan skilja sig rätt så ordentligt från det man är van vid att hitta på. Här kommer tio tips , plus några bonusupplevelser, som du bara inte får missa. Oavsett om du är här i tre dygn eller i tre veckor. Bryggeriet i nordvästra Brooklyn har slagit igenom stort i Sverige.


Ta en rundtur i den gamla industrilokalen och smaka nya ölsorter, men kom i tid om du inte bokat plats i förväg, kön utanför ringlar ofta lång. New York att göra precis samma sak. Här är de saker Reseguidens redaktör Paulina väljer att göra när hon blixtbesöker sin favoritstad. Att gå på guidad tur är ett effektivt sätt att snabbt lära sig mer om en plats.


Du ser saker du annars troligen bara hade passerat. Hos Box Office kan du förboka dina musikalbiljetter, hockeybiljetter, entrébiljetter och mycket mer. Den simpla anledningen är att vi helt inte lyckades tajma jetlag med ungarnas hunger och fick då och då helt enkelt bara äta något som låg i närheten.


Passa på att be om några tips i kvarteren.

Kort och gott: det blir oerhört hett på sommaren, med mycket hög luftfuktighet. Jag hoppas att du får nytta av den här reseguiden i miniformat. Den är upplagd över sju dagar och tanken är att tipsen i möjligaste mån ska “kugga i” varandra. I december flög vi över Atlanten till The Big Apple, The City, staden som aldrig sover - NEW YORK ! Trots att vi båda har varit där flera gånger trollbinder staden oss lika mycket varje gång.


Om du planerar att se alla de stora sevärdheterna under en resa krävs hög ambition. Här har man dess­utom förstått värdet av att inte göra sina gäster sura genom att ta betalt för varje liten extra-detalj – tvärtom. Wifi är gratis i hela hotellet, även på solterrassen på taket. Då är det dags att hitta på något annorlunda.


Top of the Rock Vill du få en bra överblick av Manhattan kan det vara värt att göra ett besök till Top of the Rock. De flesta butiker och affärer börjar denna dag med många specialerbjudanden och reor. Den största rean är såklart efter julafton, precis som i Sverige.


Ett tips är att ta med en extra väska (tom) som du fyller med prisvärda fynd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg