onsdag 2 oktober 2019

Roliga saker att hitta på

Marknadens största utbud av roliga prylar. Snabb leverans och grymma priser! Vill du hitta på något att göra i Stockholm men inte riktigt kommit underfund med vad eller var?


Då har du hamnat helt rätt. Det finns en massa roliga saker att göra och uppleva i Stockholm. Vi tipsar om olika sporter som t.

Besök olika gatukök och ät något litet på varje ställe. Befriande, enkelt och gott. Ett roligt tips är att bestämma sig för en specifik buss- eller tunnelbanelinje och sen hoppas av på varje station för att hitta något att äta. Gå ut på krogen och dansa.


Dansa till natten blir morgon och njut av varandras sällskap. Att gå på dejt är pirrigt, härligt och ganska svårt. Vad ska man hitta på egentligen?


Möjligheterna är många – upplevelser i Stockholm råder det ingen brist på – men ändå tryter fantasin.

Med guiden till roliga aktiviteter i Stockholm vill vi inspirera och tipsa om saker att hitta på i Stockholm under lediga dagar. Och saker att göra i Stockholm finns det gott om. Att baka är alltid roligt , speciellt på sommaren när man kan blanda ner godsaker som färska jordgubbar eller blåbär. Sen kan du njuta av godsakerna helt själv, eller bjuda familjen eller din BFF!


Lyssna på en bra podd Ett perfekt sätt att få tiden att gå är att lyssna på en nice pod. Höstlovet är här, och oavsett om du har små eller stora barn finns det massor av roliga saker att hitta på. Här är roliga tips på saker att göra i höstrusket.


Ordna Halloween-pyssel. Fixa en rolig Halloween-pysselstuga där hemma – det behöver varken vara avancerat eller dyrt. Den här punkten är kanske inte den haha-roligaste punkten i denna lista, men när man har lite tid över kan man passa på att stanna upp och tänka på vart man egentligen är på väg. Om du har svårt att veta vad du vill och vilka mål du strävar efter finns det två övningar som kan hjälpa dig på traven.


Nu kan du och barnen hänga mer ute, här får du tips på roliga saker ni kan hitta på tillsammans hela familjen. Rita på marken Köp asfaltskritor och måla tillsammans med dina barn på gatan där ni bor. Färgen försvinner med vatten. Att resa på nyår börjar bli allt vanligare, börjar Svensken möjligtvis bli nyfiken på vad som finns utanför comfort zonen? Här är tips på saker att göra på nyår om du känner för att resa iväg.


Res upp till fjällen eller iväg till Gotland.

De kan använda för att till exempel locka fram skratt bland besökare i ditt hem – eller för att bara roa dig själv. Om du är ute efter en specifik pryl så finns det också goda chanser att du kan hitta den här, och få en praktisk funktion kombinerad med en lite roligare utformning än vad du hittar på andra ställen helt enkelt. Gå på restaurang mitt i veckan, ha en sleepover med dina vänner och börja vinterbada. Baaam listar roliga och mysiga saker att göra när du har tråkigt. Det är inte helt lätt att komma på saker att göra på hösten när mörkret börja falla tidigare och tidigare för varje dag som går, samtidigt som kylan gör sig mer och mer påmind.


Lägg till några roliga telegram bland de seriösa. Finns att hitta på nätet. Dela ut engångskameror på borden så att gästerna kan få fånga sin bröloppsfest. Att filma gästerna när de berättar gamla minnen eller ger paret äktenskapstips och sen klippa i hop det och göra till en trevlig film efteråt är nog uppskattat. Instämmer, vackert men inte så roligt när man vaknade i lördags.


Men nu är det mesta borta igen. Instämmer även i att det är viktigt att göra roliga saker tilsammans, mycket viktigt, och viktgare och viktigare för varje år eftersom tiden har en tendens att gå fortare och fortare. Följande tips på saker att göra på en dejt är därför generella och gäller framförallt er som inte känner varandra speciellt bra. En dejt är ju trots allt till för att lära känna varandra bättre.


Kolla också in mitt tips om de största misstagen på första dejten. I LOPPIs sommarguide finns tips på roliga saker att göra med familjen i sommar! Sommar, sol och semester. Visst är det härligt med lata dagar i hängmattan, men alla vi med små barn vet att det inte alltid är det lättaste att ta det lugnt.


Ta en docka eller en kudde eller något och låtsas att det är ditt barn och ta hand om det hela dagen. Lek att du är ett djur, t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg