måndag 10 juni 2019

Psykolog kbt

Mindler är landstingssubventionerat och kostar därför endast 1kr. Träffa en psykolog utan väntetid. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


KBT - psykologer i Stockholm Är du i behov av att komma i kontakt med en psykolog i Stockholm?

KBT Psykologerna Stockholm erbjuder psykologtjänster för individer och organisationer med målet att tillsammans gå från ord till handling. Vi är medlemmar i Sveriges Psykologförbund samt certifierade av Stiftelsen för tillämpad psykologi. En psykolog ger dig ett neutralt utifrånperspektiv. Det är något du, dina vänner eller din familj inte kan ge.


När du är mitt inne i en mycket påfrestande situation är det extra svårt att förstå varför allt känns så tungt och vad du kan göra för att må bättre. Kognitiv beteendeterapi ( KBT ) Kognitiv beteendeterapi ( KBT ) är en sammanslagning av Kognitiv psykoterapi, som bygger på teorier om våra tankar och vår informationsbearbetning och Beteendeterapi, som bygger på inlärningsteori. Numera innefattar KBT även andra behandlingsmetoder, och får närmast betraktas som ett paraplybegrepp. Kursen är inte en terapeututbildning eller en kurs av behandlande karaktär.


Meningen med kursen är att den ska tillhandahålla en överblick av KBT som metod på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt oavsett yrkeskategori, vilket gör denna kurs unik.

Välkommen till MOD KBT , legitimerade psykologer i centrala Göteborg. Vi erbjuder KBT och hjälper individer och organisationer att uppnå faktisk förändring. Behandlingen pågår i upp till veckor.


Det första samtalet med psykologen sker via chatt eller video. Så snart en psykolog finns tillgänglig kontaktas du via sms. Därefter kommer du och psykologen överens om när nästa besök ska bokas in. En privat mottagning i centrala Stockholm. KBT är också evidensbasera dvs innehåller vetenskapligt beprövade inslag, metoder och tekniker för att ge så bra hjälp det går för olika problem.


Sätt att arbeta med sin behandling varierar beroende på problem, men bygger i regel på metoder som ska mynna ut större frihet att kunna hjälpa sig själv efter att behandlingskontakten är avslutad. Som verksamhetschef och legitimerad psykolog , arbetar jag aktivt med att utveckla Svea KBT , både för de klienter som besöker oss och även våra psykologer. Vårt mål är att bli den främsta psykologmottagningen i Stockholm och att vara nummer ett när det gäller att behandla psykisk ohälsa. På vår mottagning arbetar legitimerade psykologer specialiserade inom kognitiv beteendeterapi ( KBT ). Vårt arbete präglas av respekt för klienten, förändring i nuet, och skall alltid vara väl grundat i klinisk vetenskap.


Vi är måna om att använda oss av så kallade evidensbaserade metoder, samt att värna om våra klienters integritet. Funderar du på vad skillnaden är mellan psykolog och en psykoterapeut? Essence neuropsykiatriska utredningsgruppen (ENP-Teamet) söker psykologer med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar,. Psykolog Erling Hansen AB är ett kunskapsföretag inom klinisk psykologi och psykologisk behandling. Jag är verksam inom handledning och utbildning med inriktning mot praktisk klinisk psykologi och kognitiv beteendeterapi ( KBT ), samt psykologisk behandling i privat mottagning.


Storsjöpsykologerna i Östersund erbjuder behandling med KBT , kognitiv beteendeterapi, för ungdomar och vuxna samt handledning, parterapi och föräldrastöd.

Vår idé är att ge evidensbaserad vård skräddarsydd efter patientens individuella behov. KBT i Gävle för semester och öppnar återigen augusti. Under denna tid tar vi inte emot för besök men vi kan nås per telefon och mail för bokningar och förfrågningar.


Ha översikt med att vi inte kollar mail eller svarar i telefon varje dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg