måndag 24 juni 2019

Kvinna centrum

Språk- och Kulturcentrum IWC är en öppen famn och en språngbräda ut i det. Så förutom att ge tips och hjälp inom hudvård och olika hudtillstån delar jag även med mig näringstäta, goda och nyttiga recept, samt andra tips. Ett sunt förhållningssätt utan överdrifter. Jag har även en sida på Fb som även den heter kvinna i centrum.


Hon blev då knuffad till marken av en man som sedan sparkade henne på kroppen.

Kvinnan fick en sårskada i bakhuvudet och måste uppsöka sjukhus. En kvinna berättar för TTELA vad hon såg på platsen en kort stund efter att dådet inträffat. Jag kom till kiosken cirka 9:och då hade en grupp personer samlats ungefär mitt på parkeringen, de hjälpte kvinnan som låg på marken. Det var hemskt, hoppas att det går bra för henne.


Händelsen inträffade efter att kvinnan inte gett männen några cigaretter. Du som är kvinna och är utsatt för hot eller våld från din partner eller tidigare partner, eller från någon du har eller har haft en relation med kan kontakta oss. Du kan kontakta oss dygnet runt året om.

Vi kan erbjuda dig och dina barn skyddat boende och stödjande samtal. Mannen gick på kvinnan på Nikolaigatan i centrum av Malmö och tvingade henne att ge honom sin väska med mobil, plånbok, nycklar och annat. Han beskrivs som mörkklädd med en luva. Mannen sprang sedan därifrån i riktning mot sjukhusområdet.


Vid 17-tiden på måndagen blev en kvinna i 50-årsåldern misshandlad av två män i Vallby centrum. Kriscentrum för kvinnor och barn E-post kriscentrum. Nationellt centrum för kvinnofrid (NCK) vid Uppsala universitet arbetar på regeringens uppdrag med att höja kunskapen på nationell nivå om mäns våld mot kvinnor , hedersrelaterat våld och förtryck samt våld i samkönade relationer. NCK driver den nationella stödtelefonen Kvinnofridslinjen. När räddningstjänsten anländer visar det sig att kvinnan blivit medvetslös i samband med olyckan.


Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus, enligt Region Skåne med lindriga skador. Kvinnan har förts till sjukhus med oklara skador. Prenumerera på den här bloggen. Följ mig på Follow by Email Sök.


En kvinna i Haninge centrum blev på tisdagsmorgonen påkörd av en förarlös bil. Leta i den här bloggen Inlägg. Välkommen till Lyfta - Världens kvinnor i centrum Lyfta i Gävle är en ideell förening vars syfte är att skapa en mötesplats för kvinnor med utländsk bakgrund i Gävle.

Vi vill stödja invandrarkvinnor på deras väg att etableras i sitt nya hemland. Natten till söndagen hände det igen. Vid 02-tiden klev en kvinna av bussen vid Ekerö centrum. Enligt polisen tog mannen tag i kvinnan och blottade sig samtidigt, men av någon anledning avbröt han plötsligt och sprang från platsen.


Efter händelsen larmade kvinnan polisen och tog sig till sin bostad. Vid 19-tiden på torsdagen inträffade en olycka i Karlskrona centrum , då en buss körde på en kvinna. Det rapporterar SVT Nyheter Blekinge. Enligt polisen ska kvinnan ha blivit påkörd av en buss på en gata i de centrala delarna av Karlskrona och fördes till Blekingesjukhuset med ambulans. Vid akuta ärenden vänligen ring 112.


Telefonlinjen administreras av Kunskapscentrum för sexuell hälsa (KSH) och Sexualmedicinskt Centrum (SMC) och finansieras med statliga medel. Alldeles nyss såg jag hur polisen förde bort en förtvivlat gråtande kvinna från platsen, säger han. Vid 10-tiden anlände fler polisbilar till platsen. En hundpatrull var på plats redan vid 9-tiden och sökte efter eventuella spår.


En man och en kvinna misstänks för narkotikabrott efter att ha påträffats av polis i de centrala delarna av Skellefteå på onsdagen. Journalisten Ingrid Frideborgsdotter berättade att hon alltid brunnit för att skriva om kvinnan. Tillsammans med fotografen Maja Suslin har hon startat ett livslång projekt där de ska följa en kvinna på varje kontinent under femtio år och porträttera deras liv, tankar och drömmar.


Sex kvinnor under femtio år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg