onsdag 26 juni 2019

Parterapi online

Kärlek och smärta befinner sig ofta nära varandra. Parterapi Stockholm och online. Ibland för den ena, ibland den andra, nästan som om de var ett danspar. Tar smärtan överhand och blir för stor kan parterapi vara det som vänder dansen så att kärleken åter för. Att det någon gång under en parrelation uppstår en kris är mer en regel än ett undantag.


Drygt hälften av alla äktenskap i Sverige slutar dessutom i skilsmässa ofta för att man tror att problemet ligger hos partnern eller att gräset är grönare på andra sidan.

Hoppas du hittar något som kan hjälpa dig och din partner att komma vidare eller få en bättre relation. Vi erbjuder parterapi , parsamtal i Göteborg Stockholm eller online som kan lösa dina relationsproblem och kärleksproblem. Vanligtvis när par kommer till oss har de väntat för länge.


Kontakta oss för rådgivning eller tidsbokning. Du kan boka tid hos psykolog för samtalsterapi i kbt och flera metoder, parterapi , familjeterapi, traumabehandling, hembesök av familjebehandlare, kroppsbaserade psykoterapeutiska behandlingar som till exempel dansterapi och mycket mer. Priserna hittar du längst ner på sidan. Ibland kan parterapi också ge insikt i huruvida relationen bör fortsätta eller inte.


Tillsammans med en partner träffar man en terapeut för samtal. Nedan ser du priser för de olika formerna vi erbjuder att tala med våra Psykologer online.

Sessionerna varar normalt i minuter utom chatt som varar i minuter samt parterapi och online -coachning som pågår i min. Stockholms stad har kundval, vilket innebär att de som vill gå i parterapi kan välja mellan parsamtal hos stadens egen familjerådgivning och godkända privata mottagningar, till samma avgift. Metoden har ett känslomässigt fokus och syftar till att skapa trygga känslomässiga band i parrelationen.


Det är ett bekvämt och flexibelt alternativ som gör det möjligt för par att träffa en terapeut när det passar dem. Som vid individuell terapi online , kan paret chatta med sin rådgivare när de vill och planera när det passar dem att ha. Denna text utarbetades ursprungligen som led i ett projekt, där experter från olika EU-länder utvalda av EU-kommissionen utarbetade webplatsen Web4health. Många äktenskapsproblem orsakas av bristande kommunikation.


Träffa psykolog online. Få hjälp med depression, stress, sömn, ångest, sexuella besvär mm. Chatt- och röstsamtal kr. Dplay använder cookies för att komma ihåg dina inställningar, skapa statistik för att förbättra vår sajt och för att kunna ge dig de mest relevanta annonserna. Vad innebär parterapi hos KBT Linköping?


För de flesta par är det såväl utmanande som glädjefyllt att leva i en relation. Många par, kanske de flesta, stöter på svårigheter i relationen som är svåra att hantera på egen hand. Att träffa en psykolog online hos Mindler är därför ett alternativ för dig som inte får, kan eller vill träffa någon på en mottagning. Hos oss slipper du de väntetider som vanligtvis gäller hos en vårdcentral.


Med Mindler får du dessutom möjligheten att själv välja vem du vill prata med. Legitimerade psykologer med inriktning mot parterapi och familjeterapi. Alla våra psykologer i Stockholm är minst legitimerade psykologer vilket innebär att man gått i utbildning under totalt år.

De medarbetare som arbetar med par har dessutom en påbyggnadsutbildning i just parterapi , medverkar i forskning och forskningskonferenser. D Men dette klip er bare grineren. D Søren Pilmark, Nikolaj Lie Kaas og Sidse Babett Knudsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg