torsdag 27 juni 2019

Uber sverige kontakt

Billigt Bilsemester till Sverige med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Skaffa ett fordon eller få kontakt med ett åkeri. Du kan registrera dig även om du inte har en bil som uppfyller de aktuella fordonskraven.


Få hjälp med ditt Uber -konto, en nyligen genomförd resa eller läs Vanliga frågor. Uber tolererar inte användning av alkohol eller droger hos förare som använder Uber -appen.

Om du misstänker att din förare är påverkad av droger eller alkohol ska du be föraren att avsluta resan omedelbart. Kommersiella fordon kan omfattas av ytterligare statliga skatter som kan tillkomma utöver vägtullen. Vi hämtar informationen. Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara.


Uber Sweden AB är ett litet aktiebolag med anställda. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader.


Uber är ett bra sätt att bli din egen chef och tjäna pengar. De flesta personer med en taxiförarlegitimation kan köra med Uber.

Här är allt du behöver veta om du ska köra i Stockholm, Göteborg och Malmö. Beställ mat online från din favoritrestaurang för hemkörning, direkt till din dörr i Sverige. I Sverige har Uber stundtals varit lika aggressivt som i andra länder. Först åtta månader senare lade Uber ner sin samåkningstjänst.


UberX är budgetvarianten med mindre bilar. Det är oerhört beklagligt. Uber Black Car är svarta sedanbilar, t. UberLUX är premiumbilarna, t. Mercedes S Klass eller BMW 7-serien.


Uber kan endast beställas via webben eller via deras app. Få en resa på bara några minuter. Eller bli förare och tjäna pengar när du vill.


Uber skapar bättre lösningar som hjälper dig att ta dig fram, arbeta och lyckas. Uber is evolving the way the world moves by seamlessly connecting riders to. Lika enkelt som du beställer en resa kan du nu beställa mat från din favoritrestaurang direkt till din dörr. Uber Eats är en ny plattform för matleverans. Uber Pop, den billigaste av Ubers taxitjänster, hade kunnat påverkas men den togs bort i Sverige för över ett år sedan.


Där saknade förarna taxikörkort, bland annat.

Och för en och en halv månad sedan drabbades Uber av ytterligare ett bakslag – och stängde ner i Danmark. Sedan har vi andra granskningar av taxibranschen som inte rör specifikt Uber – det har vi haft i flera år, säger hon. Sign In Email or mobile number.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg