fredag 7 juni 2019

Tips på smidig plockmat vid fest

Tips på smidig plockmat vid fest

På Bodystore hittar du ett stort utbud av produkter från VIDA online. Plockmat passar perfekt till vilket mingel som helst. Bli inspirerad av Mitt kök och hitta spännande förslag på snittar och tilltugg till festen. Oavsett om du ska ha fest för många gäster eller middagsbjudning så hittar du bra recept här.


Naggande goda tilltugg, salta snittar och smarrig plockmat. Här har vi samlat tips och recept på enkla tilltugg för festen. Fastna inte på en plats med en person. Avrunda samtalet på ett trevligt sätt och mingla vidare så får båda chans att samtala med fler personer.


Just mingelfesten ger möjlighet till att avbryta samtalet utan att det behöver uppfattas som otrevligt. Låt det inte stanna vid festen om du har träffat en intressant person. Tänkte väcka er med lite tips på snittar och tilltugg ifall fantasin skulle tryta såhär dan innan nyårsafton.


Tips på smidig plockmat vid fest

Ni kanske fortfarande sitter där på jobbet och funderar på vad ni ska lägga på faten och skåla med till allt bubbel! Då behöver ni inte fundera mer! Tips på snittar, aptitretare och plockmat till matiga småmackor, smörgåsar och sandwichs till the och cocktails. Snittar, aptiretare, små mingelmackor och annat tilltugg gör susen på festen.


Bjud på smarrig mingelmat. Det kan bli en hel buffé eller bara lite tilltugg att stilla hungern med inför middagen. Små goda snittar, fyllda knyten, lindade munsbitar och aptitretare som kan serveras som plockmat. Här hittar du enkla, festliga och snabblagade rätter som passar till fest och mingel.


Letar du efter plockmat som passar i december? Kolla in dessa recept på goda rätter att servera på glöggmingel. Menytips för nyårsmiddag med förrätt, varmrätt och efterrätt. Gör succé till nyår med recept från Tina Nordström, Tommy Myllymäki, Tom Sjöstedt och andra av Sveriges bästa kockar. Mingelmat är perfekt till bröllop och fest.


Gör många små rätter så alla hittar sin favorit. Haha, men vad menar jag med det egentligen? Jag kan INGET om plockmat. Opretentiöst, uppskattat och lätt att genomföra med lite planering.


Vi hjälper dig med recepten på plockmat , snacks och snittar till mingel och fest. Fingerfood känns både lyxigt och enkelt, och kan dessutom dra ner på kostnaderna lite! Satsa på lättlagat med mycket smak, minispett är alltid uppskattade då varken bestick eller tallrik behövs.


Här delar vi med oss av härliga tilltugg och några förslag på drinkar, både med och utan alkohol. Du behöver inte alltid bjuda på varm mat vid tillställningar och fester , bjud på plockmat ! Så, har ni tips på enkel (och billig) plockmat för en liten grupp människor? Vi är proffs på buffé och lyx. Fyll buffébordet med kalla och varma rätter. Så enkelt och så himla gott!


Snabbare förrätt eller tilltugg får man leta efter. Välj lite lyxigare potatischips och toppa med creme fraiche, hackad rödlök, dill och några klickar löjrom eller stenbitsrom. Perfekt som en aptitretare att inleda festen med. Se det enkla receptet här!


Antipasti är perfekt som plockmat före middagen eller som en del av en större italiensk buffé. Recept på plockmat och tillbehör hittar du här. Ställ sedan som på bilden massor av blandade ljusstakar i olika längder längs det gröna.


Här är det snyggt med ett enkelt vitt porslin med gammal silver bestick till. Vill man slippa växt skräp efter festen så välj fejkade gröna växter. Konfetti i alla former funkar på fest. Vill man vara lite extra naturlig är det fint att göra konfetti av blad och blomblad.


Då gör man precis som med papperskonfetti och använder en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg