fredag 28 juni 2019

Relation nu

Vi har ej bestämt oss ännu hur vi kommer fortsätta driva sajten. Därför funderar vi på några olika alternativ. Berätta för oss - vi vill veta :-) Är du själv intresserad av att driva en dejting sajt? Kontakta oss för mer information.


Relation skiljer sig från andra affärsnätverk genom att själva mötesplatsen alltid står i centrum.

Det är när vi mår bra och har roligt tillsammans som vi öppnar upp oss för nya möjligheter och nya relationer. Relation ser därför alltid till att skapa spännande och trivsamma mötesplatser som du faktiskt vill gå på. Relationer – nu och då Alla vi människor vet och känner att det är viktigt med relationer.


Vi vet idag att anknytning är en avgörande del av vår överlevnad när vi är små och vi vet att barnet aktivt alltid söker en relation. Jag har aldrig använt mig av den raka kommunikationen som jag nu har lärt mig. Min partner visste inte heller vilka behov som styr mig men nu vet hon det. Att leva i en relation är ofta oerhört komplext och ibland måste vi stanna upp och ställa oss frågan: Är jag verkligen lycklig?


Psykologen Maria Farm guidar dig genom klassiska varningssignaler som du ska se upp med i din relation - vare sig det handlar om en nyförälskelse eller en lång samborelation.

Destruktiva relationer kan se ut på många olika sätt och vara i olika konstellationer. Det kan exempelvis vara en destruktiv relation mellan förälder och barn, syskon, vänner eller inom ett kärlekspar. Relationer med psykopater och starkt narcissistiska personer blir nästan alltid destruktiva.


Låt dig inspireras av relationstips för att förgylla relationen , få tips på kärleksförklaringar att ge till din älskade eller få vägledning kring dejting – för sunda relationer är något som vi alla borde eftersträva i vardagen. Hur ska du förgylla dina relationer i dag? Kvinnan hade förmodligen lämnat honom om han betett sig så pass illa alldeles i början av relationen. Men nu har alltså gränserna för vad som är okej flyttats.


Kvinnan anpassar sig till mannens vål och hon gör det eftersom våldet introducerats så pass långsamt i relationen. Rådets relation till riksdagen är över huvud taget svag. Det leder till en alltför nära relation mellan regeringen och mediebolagen och resulterar i utbredd självcensur.


Huxley förutsåg precis den dyrkan av företagsledare som förklarar vår tids vördnadsfulla relation till Silicon Valley. Psykisk misshandel i en nära relation är samtidigt ett stort varningstecken på att fysisk misshandel kan ta sin början och bli en verklighet i relationen. Här kan du även läsa om passiv aggressivitet, manipulation, normaliseringsprocessen och om vad det innebär att ha The Nice Girl Syndrome.


Vi delar upp våra heldagar i två halvdagspass – ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen, där du själv väljer vilket. Jag, du, vi - om relationer. Vi människor är egna individer och helt unika.


Det finns bara en av dig, du.

Samtidigt är vi mer eller mindre beroende av varandra. De allra flesta vill bli sedda och mötta som de individer de är och inbjudna samt accepterade i olika sociala sammanhang. I en KK- relation ingår personen bara i mitt liv när vi träffas. Har man ett KK berättar man det bara för några få eller ingen, en relation berättar man ju för det mesta för alla.


Du som är orolig för någon i din närhet kan får stöd och hjälp och du som använt våld i en nära relation kan få hjälp att ändra ditt beteende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg