torsdag 27 juni 2019

Urinflaska kvinnor

Alltid fri frakt hem till dörren. Förbrukningsartiklar till sjukvård. Urinflaska för kvinnor. Flaska i plast speciellt utformad för kvinnor. Minimerar risken för spill och läckage.


Graderad upp till liter.

Pipinette-pottan är framtagen speciellt för kvinnor och tanken är att man ska kunna stå och kissa på ett bekvämt sätt. Därför lämpar de sig också bra efter en operation, då man kan ha svårt att sitta ned. Köpa hjälpmedel med Fritt Val-rekvisition. Har du en rekvisition från din förskrivare som gäller för detta hjälpmedel, kontakta oss före köp.


Hos Nettomedical hittar du både urinflaskor av modeller som används flera gånger samt urinpåsar som är avsedda för engångsbruk. Den är lätt att tömma och tål rengöring i upp till 120°C. Flaskan har lock och är tvättbar i upp till grader vilket gör att du enkelt kan rengöra flaskan för att använda den många gånger. Föredrar du engångsurinflaskor så finns även en “ladybag”, vilken är perfekt att använda när du inte har någon toalett i.

Flaskan är framställd i kraftig plast, som är delvis genomskinlig. Frostad flaska som rymmer en liter. Värmebeständig upp till grader C. Hållare för urinflaska. Uribag urinflaska för kvinnor.


Uriwell urinflaska för kvinnor och män. OneMed arbetar med en pilotstudie för nya funktionalitet. Till kassan Mina sidor Logga in │ Hjälpmedel. Femia är en säker och bekväm urinflaska för sängliggande kvinnor. Till skillnad från traditionella bäcken är den mjuk och behaglig att använda.


Den används ofta när en person är förhindrad att, eller inte hinner, ta sig till en toalett. Cygnet urinflaska för kvinnor. Produkten har lagts till i din kundvagn. Liknande modell som änglapottan.


Oval potta för kvinnor. En urinflaska utformad främst för kvinnor , men passar också för män. Levereras med tillhörande lock. Volym 7ml (normalt kissar man 2-dl).

Sanicare urinflaska för kvinnor är tillverkat av vt polyetylenplast och rymmer 8ml. Ansträngningsinkontinens finns hos ungefär hälften av de kvinnor som har besvär av urinläckage. Läckaget sker i samband med ansträngning som medför hastigt, ökat tryck i kroppshålan t ex hosta, nysning, skratt, tunga lyft etc. Trattens handtag skall vara på övre sidan av påsen.


Män använder P-BAG som om det vore en urinflaska. Kvinnor placerar trattens kant strax under urinrörets mynning och trycker försiktigt tratten in mot kroppen. Flergångs urinflaska för män. I polypropylen med rak hals och lock.


Autoklaverbar 1grader. Här finner du produkter som inte bara underlättar din vardag och gör dig mer oberoende, våra produkter är fina att se på också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg