onsdag 19 juni 2019

Prata med datorn

Se alla erbjudanden och köp nu! Vi förhandlar så att du slipper. Finns program som du kan röststyra saker med.


Gaah kommer inte inte ihåg något men ganska säker på att det varit en tråd om det. Det är då givetvis simpelt som så att mjukvaran kopplar vad du säger till en viss sak det kan utföra. Man kan nog inte prata fritt med datorn , som i typ star trek, och få den att förstå.

Datorn : Ja, verkligen! Du: can you speak english? Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du denna användning. Haha, jag har nyss tästat världens tråkigaste grej!


Här ska ni få våran chatt Haha jag vet att du inte årkar läsa allt, Det gör ingen! Ringa och ta emot telefonsamtal i FaceTime på datorn. När någon ringer dig visas en notis på datorn och du kan svara på det.


RTT för dina telefonsamtal, förutsatt att din operatör stöder.

Med Skype kan du också ringa till fasta telefoner och mobiler för en mindre kostnad. Mer info om Skype) Rebtel. Det svenska bolaget Rebtel specialiserar sig på samtalstjänster. Språken kan du inte göra något åt, men Microsoft är inte så himla noga med det första.


Det är faktiskt inte så svårt ställa in Windows så att du kan testa Cortana. Det som krävs är att du ställer in systemet som om du befann dig i ett av de länder där det fungerar, och därmed ställer in rätt språk för regionen. Denna hemsida är byggd med N. Att kunna skriva in instruktioner till en dator via kod eller kanske bara en vanlig mening är i sig en häftig teknik som låter oss prata med en dator för att få den att hjälpa oss att lösa problem, spara och finna information. Här är en folder som hjälper dig att stötta på ett bra sätt med hjälp av kunskap och konkreta råd.


Ladda ner foldern Hat och kränkningar på internet – en vägledning till föräldrar och andra vuxna i barns närhet. Med den unika lärometoden för långtidsminnet lär du dig Tyska på kort tid och och blir dessutom flytande på Tyska. Varierande uppgifter och ett stort utbud på olika lärometoder hjälper dig att motivera dig dag för dag.


Med Minute Languages insider-grupp kan du prata med andra som lär sig Tyska och hitta nya vänner. Använd dikteringskommandon för att berätta vad datorn ska göra, till exempel ”delete that” (ta bort) eller ”select the previous word” (markera föregående ord). Följande tabell visar vad du kan säga. Om ett ord eller en fras är skrivet i fetstil är det ett exempel.


En dator (tidigare datamaskin eller matematikmaskin) är en maskin som kan bearbeta data och utföra beräkningar automatiskt, effektivare än vad som kan göra manuellt.

Hej, jag plockade ihop min dator igår och den har fungerat klockrent. Men för min sen så började den säga saker utan att jag gjorde någonting, typ enabling on-screen keyboard och high quality nånting. Det slutade lika plötsligt som det kom.


Ljudet är alltså i headsetet, inte från datorn. Logga in eller registrera dig för att kunna kommentera. Behöver du någon att prata med ? Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad. Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er.


Att chatta är helt anonymt, men det finns inget som hindrar dig från att dela med dig av personlig information. Här kan du träffa personer du aldrig annars skulle ha mött. En vän för livet, en flört eller en nätkompis är bara ett klick bort.


Bli medlem – om du vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg