måndag 3 juni 2019

Resor ensam

Alla resor på ett ställe. Slösa inte dina pengar: Upptäck våra billiga flygpriser och boka online nu! Finn billiga resor NU - boka din semester innan den är slutsåld! Våra Ving-solo resor perfekt för dig som vill åka ensam på en resa. I vårt breda utbud hittar du resor för dig som vill resa själv.


Resa ensam – vad ska du tänka på? Visst kan du bli sjuk och känna dig ensam , ha svårt att gå på toaletten med all packning, behöva betala enkelrumstillägg med mera, men det känns som att fördelarna väger. Men det finns såklart nackdelar med att resa ensam också.


Det vi är mest rädda för är att vi ska känna oss ensamma på semestern. Det har procent svarat i undersökningen. Att bli uttråkad och att känna sig obekväm är två andra saker vi oroar oss för inför en solosemester. Många resebolag satsar på singlar och solosemester i år. Att resa ensam blir alltmer populärt.


Resor ensam

Idén kanske framstår som skrämmande för somliga, men siffrorna talar sitt tydliga språk. Självklart har lågprisflyg och liknande spelat in i detta och efter varje framgångsrik ensamresa inspireras åtminstone en till person att prova samma sak. Templet Bulguksa är upptaget på UNESCO:s världsarvslista och är ett mästerverk av buddhistisk konst och hyser en mängd nationella skatter i Sydkorea. Den mest uppenbara fördelen med att resa på egen hand är nog att du kan resa vart du vill och göra det du vill utan att ta hänsyn till andras behov. Men att resa helt ensam har många andra fördelar.


Så här säger Louise: Du är aldrig ensam ! Resor ensam ­tillsammans med andra. Toscana – kultur, vin och vandring. Under mina månader här har vänner kommit och gått, jag har flyttat flera gånger och träffat världens bästa pojkvän här.


Resor ensam

Min plan var egentligen inte att resa hit ensam , jag trodde inte att jag skulle klara av att åka hit själv men jag åkte trots det hit själv och det är jag så himla glad över. Res ensam i grupp med Kulturresor Europa. Har du ingen att resa med?


Med Kulturresor Europa kan du resa på en gruppresa utan någon medresenär hemifrån. Närmare av de svenska hushållen består av en person och därför har vi också stor efterfrågan från kunder som vill resa ensamma. Unna dig egentid och åk på en singelresa med Solresor! Visst kan det vara skönt att komma iväg ensam på en semesterresa – att få bestämma allt själv utan kompromisser med familj eller vänner.


Reseguiden - vi har års erfarenhet av resebranchen. Pålitligt, snabbt och bekvämt, kolla här nu! Vi på Skyscanner har valt ut platser perfekta för din egen ”Eat, Pray, Love”- resa runt jorden. På denna sidan har vi samlat bra erbjudanden och bra priser för just sådana tillfällen. Flera av våra erbjudanden på denna sida innebär att barnrabatten också gäller på den ordinarie bädden, vilket ger dig ett bättre pris på resan.


För att inspirera dig för din nästa resa listar vi här de destinationer för ensamresenärer. Brukar du resa själv på semester? Jag håller med Lancing och skulle absolut avråda dig att göra resan ensam.


Min dotter var med sin mormor för år sedan i Gambia och de kunde inte ensamma gå utanför resorten. Dottern var år och mormor 78. De hängde som klasar på dig och tog på kroppen, mycket obehagligt. Tyvärr så tror jag inte att det har blivit bättre. Det finns ju så många aktiviteter för dem som älskar att resa ensam.


Läs mer om alla fördelar här. Ibland har man det bäst utan resesällskap! Reser du tillsammans med någon får ni naturligtvis dela rum, men även du som åker ensam kan slippa enkelrumstillägget om du vill. Då får du dela rum med en annan deltagare av samma kön som också åker ensam.


Liksom på de vanliga gruppresorna blir du en del av en internationell grupp. På vissa resor är det inga andra svenskar. På Travelmarket har vi bett resebloggaren Irina Chernetskaya, som reser världen runt ensam , att ge några goda råd till andra kvinnor som gärna vill resa på samma sätt som Irina gör. Fler och fler väljer att resa ensamma – men är det säkert för kvinnor?


Sök billiga resor här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg