torsdag 19 september 2019

Tjejforum

Se vårt forum för att läsa mer eller ställ din fråga anonymt till vår barnmorska här! Tips och råd kring intimhygien. Lär dig mer om daglig vård här! Genvägar Sök Visa meny. Föreningen erbjuder dessutom läxhjälp till grund- och gymnasieelever genom ett projektstöd från Skolverket.


Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt.

Tjejforum Husby Rinkeby, Stockholm. Här tänkte jag ge råd och tips, främst till tonåstjejer. Det kan handla om allt,.


I nästan två timmar satt vi och pratade om lagar som gäller när man hänger på nätet. Jag tycker alltid det är lika kul att prata om, för det känns så viktigt och. Men efter att medier har berättat om systematiska övergrepp på olika offentliga platser har debatten vaknat. Hur ska tjejer kunna känna sig trygga?


Och vems ansvar är det att de gör det?

Tjejzonen är Sveriges största stödorganisation för tjejer. Vi kämpar för tjejers rätt att bli lyssnade på och att den psykiska hälsan ska öka bland alla som. The industry pioneer in UFC, Bellator and all things MMA (aka Ultimate Fighting).


Personer som stammar känner sig ofta ganska ensamma om sin stamning. Särskilt kan detta gälla kvinnor och tjejer eftersom den allmänna uppfattningen är att stamning hos kvinnor är något ovanligt. Sommarlägret innehåller roliga och lustfyllda aktiviteter, men även workshops om rättigheter och samhällsengagemang för att stärka de ungas självkänsla och inflytande. Stockholms stamningsförening anordnar tillsammans med en logoped ett diskussionsforum där tjejer och kvinnor i alla åldrar möts och delar tankar och erfarenheter kring sin stamning.


Onsdagen december 18. Upptäck våra produkter och expertråd här. Välkommen till Libresse. Vi vill att du ska kunna leva tryggt och med självförtroende, oavsett om du har mens eller inte. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on.


Vår barnmorska finns här för att svara på dina frågor. Ställ din fråga i tjejforumet här! Anledningen är att elever med särskilda behov i stället ska bli en del i den vanliga skolan. Men både personal och elever är kritiska till förslaget.


Föreningen Somaliska tjejforum jobbar aktivt med att skapa förutsättningar för somaliska och även andra utrikes föda kvinnor för en lyckad integration i Sverige. Att kämpa för kvinnors rättigheter är en av föreningens allra viktigast uppgifter.

Tjejerna i Tjärna ängar vågar inte komma ut på samma sätt som killarna. Och tjejerna själva bestämmer över inne­hållet. Ragia Abdullah och Amal Omar hade planer att starta ett tjejforum i Rinkeby. De diskuterade länge hur de bäst skulle hitta tjejerna. Men en kväll i januari kom en grupp tjejer till dem i Rinkeby Folkets Hus och frågade om de kunde låna ett rum.


Logierbjudande Elite: Elite Stora Hotellet är ett centralt och mycket uppskattat hotell precis vid Svartån och Örebro Slott. Varmt välkommen med din bokning på. Målet är att minska diskrimineringen och lyfta ungdomarnas egna behov. Vi vill stärka och ge verktyg för att de själva ska kunna driva en fråga som är viktig för just dem.


Samarbetar med andra aktörer för att lyfta ett helt område. Citypolarna gör det lätt att hitta nya vänner och bekanta. Träffas över en aktivitet inom ditt intresse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg