fredag 6 september 2019

Psykolog närhälsan

Mindler är en av sveriges största uppdragsgivare för psykologer med över 1psykologer. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Appar, artificiell intelligens och film för att kommunicera mellan vården och patienter. Här arbetar psykolog och kurator.


Vi ger rå stöd och behandling både individuellt eller i grupp. Om det visar sig att fler resurser behövs för att reda ut problemen får du hjälp med vidare hänvisning och remittering till rätt ställe. Det finns en lång tradition av samtalsbehandling på vårdcentralen, och vårt team består av en psykolog och en vårdsamordnare för psykisk ohälsa. Vi har livsstilsmottagning och BVC. Du är legitimerad psykolog med KBT-kompetens.


Erfarenhet av arbete på vårdcentral, ACT-terapi alternativt UP samt i KBT är meriterande. Vi letar efter en självständig person som innehar en naturlig trygghet i sin profession. Hos oss finner du en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier.


Psykolog närhälsan

Vi tar emot patienter i alla åldrar. Våra ledord är bra tillgänglighet, vård av hög kvalitet, gott omhändertagande och nöjda patienter! Det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande och ett gott bemötande.


Dessutom finns kurator och psykolog för samtalsterapier. Alla besök är tidsbeställda. Vi som arbetar på mottagningen är barnläkare, barnsjuksköterskor, psykolog , dietist och sekreterare. Områdeschef: Ann-Charlotte Harrysson. Träffa psykolog , sjuksköterska eller läkare direkt i din mobil.


Psykolog närhälsan

Ladda ner appen och träffa oss där du är. Du kommer till en arbetsplats med jämställda och kreativa medarbetare som tycker det är viktigt att ha roligt tillsammans på arbetet, vilket speglar sig i vår arbetsmiljö. Tidsbeställd Akutmottagning. Sjuksköterska bedömer och prioriterar patienten efter medicinskt behov till läkarbesök eller annan åtgärd. Närhälsan Online Nu kan mottagningen komma till dig.


Som psykolog skall din verksamhet vara evidens- och kunskapsbaserad. Vi söker dig som är legitimerad psykolog med KBT-kompetens. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård. Du är trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm med självständiga bedömningar.


Psykolog närhälsan

Det tar minuter med tåg från centrala Göteborg. Landstingssubventionerad tjänst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg