tisdag 10 september 2019

Thailändskor i sverige

Billigt Bilsemester till Sverige med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Plåtslagaren Peter var den perfekta fångsten. Det var ett stort beslut att flytta till Sverige , men det fanns en sak som hon inte kunde föreställa sig – att andra kvinnor skulle vara problemet. Anong blir förbannad när hon tänker på det – hur vissa thailändska kvinnor tjatar på henne om Peters bankkonton och tillgångar.


Men för thailändskor från lägre klasser så är det som att vinna på lotteriet när de hittar en västerländsk partner.

Det betyder helt enkelt ökad säkerhet och större finansiell bekvämlighet i livet. Skillnaden mellan svenska och thailändska tjejer. Var social så löser det sig. Du kan träffa en tjej vart som helst. På hotell, restaurang eller i någon butik.


Gick in och skulle köpa en klocka en gång , började att prata med tjejen och kvällen efter var vi på dejt. Har upplevt samma på restauranger och liknande. Detta ämne har svar, deltagare, och uppdaterades senast för år, månader sedan av.


Samtidigt visar SvD:s granskning att allt fler thailändskor sätter sig på planet åt andra hållet – med drömmar om ett bättre liv i Sverige.

Thailändskor i sverige. Men många blir offer för så kallad fruimport. På kvinnojourerna kallar man dem till och med för ”nutidens slavar”. Hitta en fru i Sverige eller Utomlands. För gubbarna i Sverige eller föralldel i Los har inga separationer i bagaget med sig när dom startar om på nytt.


Personligen tror jag att det finns minst lika många tragiska gubbar som söker thaikvinnor, det är väl bara för ts att prova sig fram och kanske hittar han rätt. En av anledningar till att thailändskor vill ha svenska män kan vara att de är ledsna på thailändare som kan vara oansvariga och våldsamma i sina förhållanden. Jag har hört från mina vänninor som brukar jämföra svenskt vs thai förhållande. En del betalar för att tillbringa dagar med unga thailändskor , bjuder på middag, shopping och tillbringar sedan nätterna ihop. De träffas på dejtingsajter.


ROKS, riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige , ger samma bild. I de allra flesta fall har samma man tidigare hämtat hit flera kvinnor. Har thailändskor trång fitta?


Man får nästan ibland ringa på en eller två kompisar för att dubbel. I Sverige finns det som sagt många med slappa fittor. Dejta asiater i Sverige. Här hittar du alla dejtingsidor med asiatiska och thailändska tjejer.


Nischade dejtingsajter inom denna kategori är mestadels för män som är svaga för asiatiska kvinnor.

Många svenska män träffar asiatiska tjejer via nätet och det är inte ovanligt att de gifter sig med och tar hem kvinnan i sitt liv till. Det sker samma sak på Island och i andra länder där det tydligne är svårt att locka till sig en kvinna av en eller flera anledningar. Vet att i Norra sverige är det ju faktiskt kvinnobrist. Fler män än kvinnor, på vissa orter, helt enkelt.


Men dragningen till ett exotiskt yttre är långt ifrån hela sanningen till att så många thailändskor flyttar till Sverige. Landets kvinnojourer har sett konsekvenserna av att vissa män ser kvinnor som en handelsvara. De kallar det människohandel på individnivå, ren fruimport. Fenomenet är inte nytt. En viktig del i regeringens arbete med att förverkliga sin politik är att utforma förslag om statens budget.


Förslagen lämnas till riksdagen på vår. Många thailändskor lever på massagen och skickar hem pengar till sin familj. De anser att det är det bästa sättet för dem att tjäna pengar,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg