fredag 13 september 2019

Psykolog malmö ungdom

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Vi erbjuder psykologisk behandling och utredning för privatpersoner, par och familj. För organisationer och företag tillhandhåller vi bland annat coaching, gruppstöd och utbildningsinsatser.


Många barn och ungdomar har i perioder behov av särskilt stöd för sin utveckling. Syftet är att förbättra personalens möjligheter att hantera elevers svårigheter i skolan och öka elevers möjligheter att uppnå målen och må bra i. Vi erbjuder stöd för enskilda personer, till par och familjer och vi vänder oss såväl till ungdom i övre tonåren, som vuxna och äldre. Behandlingen följer behoven och är inriktad på korttids- och kristerapi, ibland på längre psykoterapeutisk kontakt, eller psykoanalys.


Psykolog malmö ungdom

Psykologer Legitimerade Malmö - företag, adresser,. KBT via Högkostnadsskydd. Du som privatperson kan nu blir erbjuden psykologkontakt och Kognitiv-beteendeterapi i Malmö via Regions Skåne och din vårdcentral. KBT-lång är för de patienter som har djupare och bredare problematik som dessutom har varit aktuell under lång tid.


KBT-lång utan specialiserat oss på den komprimerade korttidsbehandlingen med KBT. Vi är en sammanslutning av mycket erfarna psykologer ,. Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Malmö. RePULSE har visat sig vara ett bra sätt att arbeta med barn från år och ungdomar med hjälp av särskilt utarbetat material som passar för åldern. Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder som. Jag erbjuder privat psykoterapi, handledning och utbildningsinsatser i form av föreläsningar och workshops.


Psykolog malmö ungdom

Våra psykologer och psykoterapeuter hjälper dig att hantera svårigheter och utmaningar i livet. Jag tar emot ungdomar och vuxna, enskilt eller i par som söker hjälp för egna problem eller svårigheter – men även föräldrar som behöver råd och stöd i föräldrarollen. Detta kan röra depression, ångestproblematik och stressrelaterade besvär mm. Klicka här om du har en remiss eller önskar gå privat.


Sanningen är däremot att det råder brist på psykologer på många håll i landet och det är vanligt att man får vänta i månader innan man får träffa någon. Att träffa en psykolog online hos Mindler är därför ett alternativ för dig som inte får, kan eller vill träffa någon på en mottagning. Hitta och få information om psykologer i Malmö och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Susanne Brefelt Lövdén, psykolog , masterexamen i sexologi, Malmö Psykodynamisk psykoterapi, korttids- eller långtidsbehandling, psykologisk konsultation och rådgivning för både enskilda vuxna samt par.


Psykolog malmö ungdom

Privatmottagning i Malmö och Maglehem (Österlen). Jag är leg psykolog med års bred erfarenhet av kris- och korttidsterapi och individ-par- och familjeterapi. En psykoterapi är alltid ett samarbete mellan dig som klient och mig som psykolog med mina kunskaper och min erfarenhet. Jag tar emot klienter på remiss från vårdcentraler och andra vårdgivare inom Region Skåne för behandling med IPT och PDT.


Min mottagning ligger i centrala Malmö , på Fersens väg 9. Jag har min mottagning i Malmö och har utvecklat en online behandlingsprogrammet för kvinnor med sexuella trauma. Vad det kostar att gå till en psykolog eller terapeut i Malmö beror på vilken terapiform du väljer, hur många sessioner som behövs, samt vilken psykolog du går till. Hos Ahum kan du enkelt jämföra priser bland psykologer i Malmö och boka en tid direkt via hemsidan. Till oss kommer du som är barn och ungdom från till och med år med lindrigare psykisk ohälsa.


Du kan träffa oss tillsammans med din familj eller ensam. Hos oss kan du få råd och stöd vid till exempel stress, nedstämdhet, ilska, problem i familjen eller sömnsvårigheter. Jag är legitimerad psykolog och min specialitet är psykoterapeutisk behandling där jag och patienten samarbetar utifrån den terapeutiska metod som passar bäst för det sökta problemområdet.


Det kan handla om kortare eller längre samtalskontakter på min mottagning i centrala Malmö. Självklart arbetar jag under sträng sekretess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg