fredag 27 september 2019

Stödsamtal stockholm

De flesta människor känner någon gång i livet behov av stöd från någon utomstående. Det kan gälla stressymtom, oro och ångest, relationsproblem på arbetet eller hemma eller oro för barnen och anhöriga. Om du har blivit utsatt för våld eller hot om våld i ditt eget hem kan du få professionell hjälp att komma vidare. Stödsamtal - hjälp för våldsutsatta. Hjälpen riktar sig till alla medlemmar och medlemmars familj oavsett kön eller sexuell.


I stödsamtalet kan du få information om de olika diagnoserna, få råd om behandling och andra insatser från kommun och landsting.

Alla kan må dåligt i själen - men vi vill och kan hjälpa dig. Vi tror på psykoterapi och stödsamtal för att lättare kunna klara en turbulent tid i livet. Välkommen till Svenska kyrkan som medlem, volontär eller besökare. Kyrkorna är invigda som platser för tillbedjan och andakt. Många tycker om att sitta ner en stun tända ett ljus och uppleva stillheten eller beundra byggnaderna.


Hur staden utvecklas när vi blir fler stockholmare. Inspiration och praktisk information från stadens bibliotek. Information about the city for International visitors.

Stockholms stadsbibliotek. Sexrådgivning och stödsamtal. Enda villkoret är att du som drabbats eller någon annan i familjen är medlem i Kommunal.


Kontakten mellan klienten och sexrådgivaren är väldigt viktig för mig. Jag tycker att en öppen och ärlig kontakt leder till bättre stöd och resultat. Kemin kan vara olika mellan personer, därför är det viktigt att testa dig fram. Jag vill att det ska kännas rätt för dig att träffa mig som.


Judiska församlingen bedriver en bred verksamhet. I första hand är den inriktad på att erbjuda service för våra medlemmar. Våra terapisessioner är minst minuter. Social service, kulturella evenemang.


Vid parterapi är sessionerna längre än så. Ibland känns livet tungt. Då kan stödsamtal vara ett alternativ. Jag är psykodynamisk samtalsterapeut och erbjuder. När du kommer till oss erbjuder vi hälsoundersökning, provtagning och stödsamtal.


Vi erbjuder dig som är asylsökande hälsoundersökning och stödsamtal.

Vi ger dig också information om hur vården fungerar, allt för att du ska få rätt vård och behandling. Har du råkat ut för en svår upplevelse, ett trauma, kris eller sorg och känner att du tappat fotfästet i tillvaron, med symtom som mardrömmar, apati, ångest. Efter sökande av litteratur upptäcktes att mycket lite fanns beskrivet om sjuksköterskans stödsamtal.


Detta föranledde oss att göra en kvalitativ studie för att se vad innehållet i ett psykiatriskt stödsamtal är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg