torsdag 12 september 2019

Psykolog odenplan

Psykolog odenplan

Mindler är en av sveriges största uppdragsgivare för psykologer med över 1psykologer. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Vi förhandlar så att du slipper. Om Du är i behov av psykolog i Stockholm, arbetar jag centralt i närheten av Odenplans T-bana. Jag har möjlighet att ta emot dig individuellt, tillsammans med din partner eller annan anhörig. Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi. Jag har lång erfarenhet och håller mig uppdaterad om ny utveckling inom området.


På min mottagning vid Odenplan i Stockholm erbjuder jag psykoterapi och vägledande samtal till de som vill öka sin livskvalitet och bryta negativa mönster. Vi samarbetar med Familjeläkargruppen Odenplan. Du kan ringa själv och lämna egenremiss eller få en remiss via din husläkare.


Varmt välkommen att ringa! För barn och ungdomar 0-år med lindrig-måttlig psykisk ohälsa finns möjlighet till landstingsfinansierad vård genom vårt samarbete med Familjeläkargruppen Odenplan. Psykolog och psykiatriker.


Psykolog odenplan

Neuropsykiatriska utredningar för barn, unga och vuxna. Vissa regioner har remisskrav och då ställs särskilda krav på remissen. Vi erbjuder sammanhållna utredningar vid vår mottagning nära Odenplan i Stockholm.


Finns ett pågående missbruk kan vi tyvärr inte ta emot för utredning. Välkommen att kontakta: martina. Lisa Ahlstrand är även psykoterapeut, psykoanalytiker och certifierad coach.


I Läkarhuset Odenplan finns idag st olika mottagningar. Här finner du både familjeläkarmottagning och de flesta större specialiteterna. Laboratorium och röntgen finns på plats.


I trevliga och moderna lokaler som är handikappanpassade finns vi till för dig. Förrändringarna kan öka känslan av lugn, meningsfullhet, glädje och livskraft. Utmattning, depression och ångest är exempelvis tillstånd jag har stor erfarenhet av. Landstingssubventionerad tjänst. Unilabs Odenplan Röntgen.


Psykolog odenplan

Patienter boende utanför Stockholms läns landsting är också välkomna till oss med sin remiss men behöver vanligtvis godkänd betalningsförbindelse från hemlandstinget. Kontakta oss eller hemlandstinget före besöket för information om vilka regler som gäller. Vi sitter i Läkarhuset Odenplan , våning 6. Pendeltåg: Karlberg eller Centralen. För att komma till oss behövs remiss från husläkare, skolhälsovår BVC eller specialistmottagning (till exempel psykolog eller ÖNH). Våra medarbetare har en lång och bred expertis och samtliga är legitimerade psykologer eller psykoterapeuter.


Vi erbjuder flera olika tjänster och har kompetens att arbeta med de flesta frågeställningar och problem. Söker du en psykolog i Stockholm, hör av dig till oss eller vår samarbetspartner Ahum. Att gå i någon form av psykologisk behandling, t. Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer.


Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog. Hos oss får du hjälp genom bland annat KBT-Terapi, Parterapi och Coaching! Samtalsterapeut i Stockholm med många års erfarenhet av livskriser, ångest, depression, låg självkänsla etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg